Hon bjuder sin pojkvän på ett bröllop utan att avslöja en liten detalj... han är brudgummen

av sofia

15 April 2023

Hon bjuder sin pojkvän på ett bröllop utan att avslöja en liten detalj... han är brudgummen
Advertisement

Föreställ dig att din flickvän en dag ringer dig och ber dig följa med henne på hennes kusins ​​bröllop. Du kanske inte känner för det så mycket, men du låter dig övertygas och tar på dig din bästa kostym för att imponera på hennes familj. Men när du kommer till platsen inser du att din fästmö har på sig en vit klänning och bara väntar på att ceremonin ska börja. Det här är precis vad som hände Felipe Comparini, en ung brasilianare som blev överraskad av sin flickvän, Lenyenne de Oliveira. Den unge mannen var övertygad om att gå på Lenyennes kusins bröllop, men till slut var det han som fick säga "Ja".

via El Heraldo

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Kvinnan hade organiserat varje liten detalj av evenemanget för att överraska sin partner. Han var omedveten om allt och med lite motvilja bestämde sig Felipe till slut för att klä upp sig och delta i evenemanget i kostym och slips. Väl i kyrkan avslöjade Lenyenne sanningen genom att dyka upp i en vit klänning och ett strålande leende. Även om hennes avsikt var att skapa en minnesvärd överraskning för sin fästman, visade bilder från dagen en ung man som inte såg ut att uppleva den lyckligaste stunden i sitt liv.

På grund av chocken kan man se Felipe tveksam med ett något förbryllat leende i samband med det oväntade frieriet. Trots förvåningen sa han i ögonblicket för löftena "ja" utan att tveka och bekräftade att det som hände var ett slags "kärleksbevis".

Advertisement

#NoviaPsicópata: Chica invita a su novio a una boda, que resultó ser la suya. Lenyenne de Oliveira, una chica de 21...

Pubblicato da Víctor González su Mercoledì 29 ottobre 2014

Nyheten spreds på sociala medier och många användare uppskattade inte flickvännens gest. Trots kritiken som har regnat ner över henne i detta avseende är Lenyenne och hennes man fortfarande gifta och har till och med fått flera barn ihop.

Tydligen var det missnöjda ansiktsuttrycket hos brudgummen som förevigades på bröllopsfotot bara ett falskt alarm. Det var förvisso en minst sagt oväntad överraskning för Felipe, men tiden har visat att det faktiskt var rätt val trots allt, åtminstone i deras fall.

Hur skulle du reagera om du hamnade i en sådan situation?

Advertisement