En mamma lyckas knappt överleva månaden, men avstår inte från att köpa designerkläder till sin dotter

av sofia

24 Mars 2023

En mamma lyckas knappt överleva månaden, men avstår inte från att köpa designerkläder till sin dotter
Advertisement

De flesta av oss skulle göra vad som helst för våra barn, särskilt när det kommer till deras välbefinnande. Barnens behov varierar givetvis beroende på deras ålder, men vi får inte blanda ihop till exempel barns önskemål med deras verkliga behov.

Att göra uppoffringar ligger i föräldraskapets natur och det är okej. Allt beror på vad man prioriterar och hur man bestämmer sig för att spendera tid och pengar för att erbjuda dem det bästa i livet. Kvinnan i den här berättelsen har en mycket unik uppfattning om vad som bör vara högsta prioritet för hennes lilla dotter och gör en del minst sagt ovanliga val för att kunna upprätthålla denna standard.

via Legit

Carissa Spark/Twitter

Carissa Spark/Twitter

Carissa Spark är mamma till en flicka vid namn Lavinia som bara är sju månader gammal. Hon lever på socialbidrag och kämpar för att klara sig. Vad som är otroligt är att kvinnan väljer att spendera de få pengar hon har, runt 180 euro i veckan, för att köpa dyra kläder till sin lilla dotter. Inte vanliga kläder, utan kläder från lyxmärken som Louis Vuitton: "Jag ser alltid till att Lavinia aldrig saknar något, från mat såklart till leksaker. Hon har allt, det var jag som bestämde mig för att ge upp alla materiella varor för att skämma bort henne" har hon förklarat.

Men Carissa gör inte bara uppoffringar för sin dotter och särskilt för att ha råd att köpa de där mycket dyra kläderna till den lilla flickan, hon gör ännu mer.

Advertisement
Carissa Spark/Twitter

Carissa Spark/Twitter

Kvinnan avstår mat. Hon föredrar att äta en ohälsosam men väldigt billig kost, för att ha tillräckligt med pengar för att "investera" i dotterns märkeskläder: "Jag äter bara soppa på burk och snabbnudlar, men om jag måste fortsätta leva i fattigdom för att köpa smycken åt henne skulle jag nog göra det", säger hon. Varenda krona som blir över använder hon sedan för att kunna betala räkningarna.

Då den lilla flickan är riktigt liten växer hon kontinuerligt och väldigt snabbt och har därför ett konstant behov av nya kläder i rätt storlek. Men dessa måste alla vara märkeskläder "När jag sätter på henne kläderna jag köper blir jag exalterad över hur vacker hon är. Det får mig att må så bra. För mig är det värt det."

Kanske finns det en förklaring till kvinnans beteende, även om det kan verka lite "överdrivet".

A British mum is passionate about dressing her 7-month-old baby in designer clothes, despite not being able to afford...

Pubblicato da Legit.ng Daily su Mercoledì 22 marzo 2023

Kvinnan har inte haft en bra relation med sin egen mamma. Hon beskriver henne som kall och "avståndstagande". "Vi var inte alls nära trots att vi var mamma och dotter, vi var som två främlingar. När jag blev gravid lovade jag mig själv att jag skulle vara annorlunda än min mamma och att jag alltid skulle vara en uppmärksam och närvarande förälder. Jag bara hoppas att när min dotter kommer att titta på gamla familjebilder kommer hon att uppskatta allt jag har gjort för henne".

Efter hennes uttalanden på sociala medier blev många föräldrar förvånade över hennes ord: "Som mamma till tre döttrar är detta en av de mest löjliga och absurda bevisen på hur man kan vara en dålig förälder som jag någonsin har sett", sa en användare, "Jag har sett barn växa upp bra utan några märkeskläder, jag är säker på att barn inte behöver dem alls", tillade en annan. Det finns dock också de som har ställt sig på Carissas sida. En användare skrev, "Carissa helar sitt "inre barn" genom att försöka bli den mamma hon aldrig haft och alltid velat ha."

Vad tycker du om denna bisarra historia?

Advertisement