Den här kvinnan har bara råd med en måltid i veckan, men ser till att hennes katter aldrig saknar mat

av sofia

26 Mars 2023

Den här kvinnan har bara råd med en måltid i veckan, men ser till att hennes katter aldrig saknar mat
Advertisement

Vi väljer inte alltid vem vi ska ha vid vår sida. Även om vi har en fri vilja när det gäller vem vi ska gifta oss med eller vem vi ska dejta, kan vi absolut inte "välja" vilken familj vi kommer ifrån till exempel, bara den vi själva skapar. Och är inte våra bedårande små husdjur en del av vår familj, nästan som att de vore våra barn?! Många människor tycker det och sätter sina älskade husdjur på första plats.

Huvudpersonen i historien vi ska berätta nu har gjort det ofattbara för sina pälsbeklädda fyrbenta små vänner. Låt oss kika på vad det rör sig om.

via Daily Mail

Advertisement
Zeemeeuw/ wikimedia - Not the actual photo

Zeemeeuw/ wikimedia - Not the actual photo

Yasemn Kaptan är en 46-årig kvinna som skulle göra vad som helst för sina 6 katter. För att sköta dem och mata dem avstår hon från att äta 3 måltider om dagen, åtminstone "fasta" måltider. Kvinnan befinner sig i en mycket svår ekonomisk situation: hon tvingades sluta sitt jobb som inköpskonsult när hon började lida av benskörhet och hennes handikappbidrag tillåter henne knappt att täcka kostnaderna för sin hyra och några räkningar.

Yasemn har dock fortsatt ta hand om sina katter. Hon köper kattlådor, konserver och specialmjölk till dem och försöker att se till att hennes älskade katter har allt det de behöver. Men allt detta till ett mycket dyrt pris.

Advertisement
splityarn/flickr - Not the actual photo

splityarn/flickr - Not the actual photo

Kvinnan avstår till och med mat för att kunna försörja sina katter: "Jag har bara råd att äta en gång i veckan och jag dricker pepparmyntste för att undvika hungerkänslor, jag har inte tillräckligt med pengar för att försörja oss alla, men jag har ingen avsikt att ge bort katterna, de är min familj, jag har haft dem hos mig i över 17 år och jag vet att de inte har mycket kvar att leva, jag kan inte överge dem för de är som mina barn, de ger mig styrkan att fortsätta kämpa", förklarar hon.

Tyvärr mår Yasemns partner inte heller bra alls.

This is Yasemn Kaptan. She claims she can sometimes only afford one meal a week amid the cost of living crisis - as she...

Pubblicato da My South London su Domenica 19 marzo 2023

My South London/ facebook

Mannen lider av multipel skleros och trots sitt svåra tillstånd säger han att han är mycket orolig för sin partner som har gått ner nästan 30 kg på ett år. Kvinnans kost innehåller endast en "fast" måltid i veckan bestående av grillade grönsaker såsom paprika, lök och sallad. Alla andra måltider innehåller bara vätska, vanligtvis te eller örtte till frukost, lunch och middag.

Tyvärr finns det många människor i allvarliga ekonomiska svårigheter som inte vet hur de ska klara sig och vår huvudperson är en av många människor som ber om hjälp. Men Yasemn ger inte upp och är säker på att saker och ting kommer att förbättras för henne och hennes "stora familj" och vi hejar på henne.

Vad tycker du om denna kvinnas drastiska val?

Advertisement