Hon är på semester med sina vänner och inser att något är fel med hennes äktenskap så hon begär skilsmässa så fort hon kommer hem

av sofia

21 Mars 2023

Hon är på semester med sina vänner och inser att något är fel med hennes äktenskap så hon begär skilsmässa så fort hon kommer hem
Advertisement

Ibland verkar vissa relationer hålla i sig även om det inte alltid fungerar perfekt. Ofta ignoreras dessa problem tills en partner får chansen att stanna upp och tänka och, efter att ha tänkt igenom sitt liv, upptäcker att det hon eller han trodde var "perfekt" har allvarliga problem som inte kan lösas.

Detta är vad som hände Stephanie Hanson, en brittisk fyrabarnsmamma. Den 40-åriga kvinnan kom till insikt om sitt äktenskaps brister under en 10-dagarsresa till Grekland. När hon återvände bestämde hon sig faktiskt för att avsluta förhållandet och omedelbart ansöka om skilsmässa.

via NYPost

Advertisement

Stephanie hade åkt på semester med sina bästa vänner till Kefalonia för att fira sin 40-årsdag och insåg att hon inte saknade sin man: "På hotellet hade jag ett ögonblick av klarhet och insåg att jag alltid hade varit olycklig i mitt äktenskap. Jag hade haft så roligt med mina vänner och tanken på att åka hem till min man gav mig ångest. Jag minns att jag tänkte att jag verkligen saknade tjejerna, men inte min man" säger hon.

När jag kom hem tog Stephanie omedelbart upp situationen: "När jag kom hem avslutade jag äktenskapet och jag visste att jag hade fattat rätt beslut när jag såg min numera ex-makes reaktion", sa hon. Kvinnan såg sin skilsmässa som en möjlighet till återfödelse.

Advertisement

Efter att ha lämnat sin exman bestämde sig Stephanie för att börja ta hand om sig själv, och började med sitt utseende: "Semesterbilderna fick mig att inse vilken hemsk form jag var i, så jag började träna hemma och ändrade min kosthållning”, förklarade Stephanie. Medan hon arbetade med sitt utseende träffade kvinnan en man som heter David via Facebook och de två har varit kära sedan dess. "Vi gillade varandra direkt. Jag träffade honom halvvägs genom min träningsresa, men han brydde sig inte, han gillade mig som jag var", sa hon.

Stephanie gav dock inte upp sin bantningsresa och fortsatte med sin träning och kost och gick från 107 kg till 76: "Det var svårt i början, men motivationen att gå vidare höll mig igång. Om jag inte hade åkt på semester skulle jag fortfarande vara fast i ett äktenskap med en man som jag inte längre älskade, jag kunde inte vara lyckligare över att vara där jag är nu" säger Stephanie.

Ett modigt val som fick henne att söka – och finna – sann lycka.

Advertisement