Den här killen är trött på sitt utseende: "Jag är för snygg och kvinnor utnyttjar mig"

av sofia

17 Mars 2023

Den här killen är trött på sitt utseende: "Jag är för snygg och kvinnor utnyttjar mig"
Advertisement

Dagens samhälle är bokstavligen beroende av den perfektion som präglas av sociala medier och som erbjuder allt mer ouppnåeliga skönhetsnormer tack vare användningen av filter. Av denna anledning är det faktiskt fler och fler som oroar sig för att inte vara tillräckligt attraktiva och alla har alltid velat se bra ut naturligt.

De som har skönhetens gåva kan dock stöta på problem och Marco Donatelli, en 22-årig amerikansk kille född i Ohio men bosatt i Florida, vet detta mycket väl och tydligt beskriver de negativa sidorna av att se bra ut.

via The Sun

Marco har valt att utnyttja sina naturliga gåvor för att göra karriär som modell. Han har lyckats såpass bra inom modevärlden att han har lanserat sin egen klädlinje på marknaden. Hans skönhet är en gåva från födseln och han har faktiskt alltid fått komplimanger enbart för sitt fysiska utseende och sitt perfekta ansikte.

Marco har dock sagt att det inte är så kul att vara attraktiv som det kan verka: "Jag är mer än medveten om att jag ser bra ut och detta har gjort det möjligt för mig att tjäna pengar i modevärlden och ha många fans på sociala medier. Kombinationen av mitt leende i kombination med det blåa i mina ögon hjälper mycket, liksom min längd och kroppsform, som jag tar hand om. Men folk inser inte att skönhet ibland kan vara en börda", förklarade hon.

Advertisement

Enligt Marco kan hans snygga utseende skapa problem i kärlek: "Jag har inga svårigheter att närma mig en tjej, tvärtom, men det kvinnor ser i mig är bara mitt utseende. Det är svårt att hitta någon som ser bortom det. Det finns veckor då jag översvämmas med meddelanden från kvinnor som vill dejta mig, men som inte riktigt vill lära känna mig. De vill utnyttja mig", förklarade han.

Den unge mannen vet vad han vill och är inte ute efter äventyr: "Om en kvinna vill gå ut med mig bara för mitt utseende, så föredrar jag att gå ut med Giuseppe, min lilla hund!", förklarar han. "Egentligen vill jag bara träffa en enkel, intelligent tjej - kanske en som tagit universitetsexamen - men som verkligen har för avsikt att upptäcka mitt sanna jag, min personlighet, utan att stanna vid utseendet", förklarar han.

Vad tror du? Är det verkligen så svårt att hitta en mindre ytlig person nu för tiden?

Advertisement