En kortvuxen kvinna vill ha många barn och trots att läkarna avråder henne vägrar hon ge upp

av sofia

20 Mars 2023

En kortvuxen kvinna vill ha många barn och trots att läkarna avråder henne vägrar hon ge upp
Advertisement

Vissa val vi gör i våra liv har en mycket större inverkan än andra. Det kanske inte är så relevant vilken gymnasieskola vi ska gå på, men  beslutet att gifta sig, köpa ett hus eller skaffa ett barn betyder mycket mer.

Dagens berättelse fokuserar just på ett mycket svårt val som en ung kvinna var tvungen att ta itu med. Ett beslut som förändrade inte bara hennes liv, utan också hennes familjs. Låt oss tillsammans ta reda på vad det rör sig om.

via Misteriosdomundo

Advertisement

4 years ago 💞 #tullyrhyladams

Pubblicato da Charli Kate Adams su Lunedì 24 gennaio 2022

Charli Worgan är en 27-årig kortvuxen kvinna med en stark önskan om att bilda familj. Kvinnan är gift med Cullen, en man som också är kortvuxen och har samma önskan att bli förälder.

Att vara kortvuxen är ett tillstånd som gör att individen i fråga har en avvikande kroppsbyggnad jämfört med genomsnittet av individer som har samma ålder och kön. Längden når vanligtvis inte 125 cm hos kvinnor och 130 cm hos män. Detta tillstånd kan drabba ungefär en på 15 000 till ungefär en på 40 000 personer. Det finns olika former av kortvuxenhet som är mer eller mindre allvarlig, men alla har risken för ärftlighet gemensamt. Med tanke på dessa fakta hade läkarna som paret vänt sig till inga tvivel om vad de skulle säga till dem.

Advertisement

274 arguments later (mostly involving removing things from the girls bags like Tully’s jewellery box and Tilba’s 47 Barbie dolls. Lookout Melbourne 😆

Pubblicato da Charli Kate Adams su Lunedì 13 marzo 2023

Läkarna hade avrådit paret från att skaffa barn då det fanns en reell möjlighet att de också kunde födas kortvuxna, men inte bara det, de kunde till och med riskera att inte klara sig. Charli accepterade det dock inte och blev gravid strax efter. Graviditeten fortskred bra och ​​kvinnan födde en liten dotter, som också led av dvärgväxt, men ändå var vid utmärkt hälsa. Charlie blev dock inte avskräckt och bestämde sig för att ytterligare utöka sin vackra familj genom att skaffa ytterligare två barn.

Efter förlossningarna bestämde sig paret för att dela sin historia på sociala medier för att eliminera alla fördomar och diskriminering mot dem som har samma kliniska tillstånd som dem.

Moments we get to zone out are rare but especially important and we try hard to be conscious of each other and the...

Pubblicato da Charli Kate Adams su Martedì 28 settembre 2021

Paret kunde inte vara lyckligare än så här, förklarar hon, och kvinnans önskan är att få många fler barn med tanke på den enorma lycka de har medfört i hennes liv.

Vad tycker du om den här historien? Håller du med om parets val?

Advertisement