Hennes pappa är terminalsjuk så hon anordnar ett låtsasbröllop för att kunna dansa med honom

av sofia

17 Mars 2023

Hennes pappa är terminalsjuk så hon anordnar ett låtsasbröllop för att kunna dansa med honom
Advertisement

Äktenskap är en händelse som många drömt om. Det är inte bara en vacker fest med en romantisk stämning, det är ögonblicket då du svär evig kärlek till din själsfrände och det är därför de flesta inte kan vänta med att dela det med nära och kära. Faktum är att många tjejer drömmer om den berömda "första dansen" mellan far och dotter, men det är inte alla som har turen att få ha den.

Sommaren 2013 hade Dr James Wolf från Auburn, Kalifornien, USA bara några månader kvar att leva. Av denna anledning bestämde sig hans dotter Rachel, som var 25 vid den tiden, för att organisera ett "låtsas bröllop" för att föreviga minnet av den första dansen med sin pappa för alltid.

via ABC News

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Under den sommaren var Rachel dock inte förlovad och det fanns inga bröllopsplaner i hennes närmsta framtid, men det hindrade inte den unga kvinnan från att förverkliga sin lilla dröm. Nyheten om detta projekt spreds över hela staden och några företag valde att hjälpa den unga kvinnan att förverkliga det hela. Någon erbjöd uthyrning av en smoking, andra en brudklänning, en DJ, en limousinetur och på mycket kort tid lyckades Rachel organisera det perfekta bröllopet för att dansa med sin pappa.

En skara på över 60 personer inklusive vänner, släktingar och supportrar väntade på den blivande bruden. Hela scenen spelades in på video och i samma ögonblick som Rachel steg ur limousinen i sin fantastiska bröllopsklänning omfamnade hennes pappa henne, rörd och strålande av glädje. Strax efter började de dansa för en perfekt första dans mellan far och dotter.

Advertisement

Pexels - Not the Actual Photo

Dr James Wolf gick bort bara några månader senare, och Rachel bestämde sig för att inte spela eller se inspelningen av sin dans med sin pappa förrän på hennes bröllopsdag, för att dela den unika känslan i det perfekta ögonblicket. Hon behövde inte vänta länge innan hon återupplevde de rörande ögonblicken: efter tre år gifte sig den unga kvinnan med en man som heter Randy Todd.

Under bröllopsmottagningen höll Rachel sitt löfte till sig själv och delade det där speciella ögonblicket med gästerna. Hon såg dansen med sin älskade pappa för första gången. Hon kunde inte krama honom på den mest speciella dagen i sitt liv, men på så sätt lyckades hon känna hans närvaro mer än någonsin.

Vi är säkra på att hennes pappa, även om han inte var fysiskt bredvid henne, tittade på henne från ovan och log när han såg henne så glad.

Advertisement