Två vänner lyckas inte hitta sin själsfrände, men vill ha barn så de bestämmer sig för att fostra ett tillsammans

av sofia

12 Mars 2023

Två vänner lyckas inte hitta sin själsfrände, men vill ha barn så de bestämmer sig för att fostra ett tillsammans
Advertisement

Att välja att skaffa barn är en underbar och lite komplicerad resa. Först och främst måste man för det mesta hitta rätt partner att ha vid sin sida som älskar en och är entusiastisk över att föra ett nytt liv till världen. Tyvärr hittar du inte alltid din själsfrände, vilket är anledningen till att många människor runt om i världen väljer adoption eller konstgjord befruktning när det gäller kvinnor. Men i just den här historien finns det ett undantag: två bästa vänner som är singlar och besvikna på kärleken, men med samma önskan om föräldraskap, har bestämt sig för att skaffa barn tillsammans.

via I24mujer

Advertisement

Agustina Kämpfer, 37 år gammal, pratade länge med sin vän Agustín Badaracco, 38 år, en argentinsk kock som har bott i Mexiko i 10 år, innan hon fattade ett så ovanligt val. "Vi har båda alltid drömt om att få ett barn, men vi har aldrig träffat rätt person. Vi har en djup respekt för varandra och sa: 'Varför inte?' Vi använde oss av naturlig befruktning, utan några känslor eller instinkt. Målet var att få ett barn och jag blev omedelbart gravid!" sa Augustina.

Faktum är att nio månader senare föddes lille Juan och även om pappa och son har en distansrelation på grund av Agustíns arbete, är de två ständigt i kontakt via videosamtal och den lilla pojken exploderar av glädje när hans pappa kommer till Argentina för att besöka honom.

Advertisement

Detta återspeglas i det söta fotot taget av Agustina och delat på sociala medier: "Någon är supernöjd med sitt exklusiva besök. Kärleken överskrider alla avstånd", skrev hon i bildtexten till fotot där Agustín ses leendes hålla sin bebis i sina armar medan de båda utstrålar glädje och gemenskap.

På frågan om möjligheten till att bli tillsammans med pappan till sitt barn svarade kvinnan: "Jag har aldrig ens tänkt tanken. Jag förstår att det är ovanligt, men det är faktiskt så. Vi är inte ett par, det har vi aldrig varit och vi kommer vi aldrig att bli det. När vi var tonåringar hade vi ett kort förhållande, men det räknas inte ens som en parrelation, det var bara en ungdomsgrej. Jag valde honom som pappa till mitt barn och det är allt." Under tiden har Augustina inlett ett förhållande med Carlos Gianella, som hon betraktar som andra pappa till lilla Juan, som nu är 4 år gammal. En ganska märklig historia, håller du inte med?

Advertisement