Hon upptäcker sin pojkväns otrohet tack vare ett foto på sociala medier

av sofia

05 Mars 2023

Hon upptäcker sin pojkväns otrohet tack vare ett foto på sociala medier
Advertisement

Idag är vi alla konstant uppkopplade: internets tillkomst och spridning har skapat ett nytt sätt att interagera med varandra. Meddelanden, appar, forum, dejtingsajter och sociala medier har gjort det möjligt att interagera med andra på en mängd olika sätt och allt detta utan att nödvändigtvis behöva lämna huset. Men all denna tekniska utveckling är ett tveeggat svärd då vi "bombarderas" av en massa olika inputs och allt är inom räckhåll med bara ett klick och det är lätt att stöta på nya och intressanta människor.

Ok, men vad är det för fel med det? Om vi följer Yulias berättelse kommer vi att kunna förstå det hela bättre.

Advertisement
Facebook / Nazarii Grynko

Facebook / Nazarii Grynko

Yulia är en kvinna som bor i Ryssland och är väldigt aktiv på sociala medier, precis som många av oss. Kvinnan är gift med Nazar, båda lever ett lugnt och fridfullt liv och det går bra mellan dem. Eller så trodde hon åtsminstone att det var. När hon som vanligt gick till "Sök"-delen av Instagram började hon bläddra igenom de olika bilderna som algoritmen erbjöd henne och märkte något mycket ovanligt.

Ett foto i synnerhet fångade hennes uppmärksamhet och fick henne att klicka på det för att förstora det och därför se det bättre. Hon hade inga tvivel om saken: Yulia var säker på att en del av interiören i hennes lägenhet kunde ses på bilden i fråga! Bilden visade en del av hennes sovrum. Kvinnan var dock ganska säker på att hon inte tagit bilden i fråga och att hon inte hade bjudit in någon av sina vänner som kunde ha fotat rummet. Något som upprörde kvinnan ytterligare var profilen där hon hade hittat fotot.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Vlada Abramovich var namnet på kvinnan som hade laddat upp bilden. Yulia började genast tänka det värsta och tvekade inte att undersöka saken vidare: "Fin utsikt från min mans sovrumsfönster", kommenterade hon direkt under det misstänkta fotot.

Tyvärr grundades hennes farhågor: efter en lång chatt med en fräck och inte särskilt ångerfull Vlada, fick hon bekräftelse på sin mans otrohet. Vlada erkände att hon hade tillbringat natten med Nazar medan Yulia var borta på en resa och att hon hade tagit fotot ifråga vid det tillfället. Yulia konfronterade därefter Nazar direkt, som försökte rättfärdiga sig själv på alla sätt genom att förneka otroheten.

Men Yulia lät sig inte luras och fortsatte att gräva djupare och djupare. Hon upptäckte att inte bara hade hennes man varit otrogen mot henne med Vlada, utan också med andra kvinnor som, när de väl blev kontaktade av Yulia, erkände att de hade haft en intim relation med hennes man utan att vara medveten om att han var gift. Efter att ha fått reda på dessa händelser skilde sig Yulia från Nazar. Lyckligtvis har kvinnan nu en ny partner som behandlar henne med respekt.

I en allt mer uppkopplad värld har vi därför oändliga möjligheter då vi kan få nya vänner, hitta kärleken eller till och med förlora den. Vad tycker du? Bidrar sociala medier till att skapa band eller riskerar de att få oss att ta avstånd från andra?

Advertisement