En mamma straffar sin son på en offentlig toalett genom att tvinga honom att göra armhävningar på golvet

sofia

04 Maj 2023

En mamma straffar sin son på en offentlig toalett genom att tvinga honom att göra armhävningar på golvet
Advertisement

Barn är en välsignelse, men de är också mycket krävande, särskilt när det handlar om uppfostran. Det är inte lätt att balansera rätt nivå av stränghet och mildhet för att vägleda barnen på bästa sätt, men de flesta föräldrar gör sitt bästa för att lyckas.

Ett exempel är en amerikansk mamma som fångades mitt i en "uppfostringssession" och hennes straff förevigades på ett foto och delades på Facebook av en ung kvinna som bevittnade hela händelsen. Molly Wooden, flickan som gjorde inlägget, stöttade fullt ut den här mammans sätt att lära ut disciplin och berömde henne.

via Facebook - Molly Wooden

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Den unga kvinnan, som även hon är mamma, ville tillägna den okända mamman några ord: "Till kvinnan på köpcentrets offentliga toalett. Om jag inte hade haft mina barn i famnen skulle jag ha applåderat. Hennes son svarade henne illa, men hon behöll lugnet och straffade honom genom att få honom att göra 10 armhävningar. Vi behöver fler mammor som du, som inte är rädda för att vara föräldrar åt sina barn på grund av vad andra kanske tycker", sa hon.

Den unga kvinnan sa också att pojken försökte protestera genom att säga: "Mamma, det här är toalettgolvet, det är smutsigt", men hon svarade: "Du kanske inte borde ha varit otrevlig. Gör 10 armhävningar till". Inlägget fick hundratals kommentarer och tusentals "gilla-markeringar", och nådde även Nicole Harper, mamman som blev filmad tackade den unga kvinnan för de vänliga orden och föreslog en kaffe tillsammans.

To the woman in the Hobby Lobby bathroom. If my hands weren’t full of children I would have applauded you. As your son...

Pubblicato da Molly Wooden su Sabato 22 febbraio 2020

Vissa användare kritiserade dock den unga kvinnan för att ha lagt ut bilder utan mammans samtycke och hon bad om ursäkt för detta: "Kommentarerna om att fotografera någon på en toalett är förståeliga. Jag hade inga onda avsikter och ville bara dela med mig av Nicoles otroliga föräldrahandling. ", sa Molly och erkände att hon hade invaderat den andra mammans personliga utrymme.

För Nicole var det dock inga problem, tvärtom, hon är stolt över att ha fått så mycket synlighet och hon hoppas bara att denna anekdot kan få andra föräldrar att förstå att man ibland måste vara strikt mot sina barn för att fostra dem ordentligt: "Det här är också kärlek", kommenterade hon.

Håller du med eller tycker du att hon överdrev?

Advertisement