Hon tackar ja till att vara brudtärna på sin föredetta pojkväns homosexuella bröllop

av sofia

04 Mars 2023

Hon tackar ja till att vara brudtärna på sin föredetta pojkväns homosexuella bröllop
Advertisement

Bröllopet är en av de viktigaste händelserna i livet för två människor som älskar varandra. Faktum är att på denna speciella dag vill makarna ha de människor som står dem närmast sig nära sig, inklusive vänner och släktingar. Killen som är huvudpersonen i den här historien har dock gått lite mot strömmen och har valt att bjuda in den sista personen man kunde ha förväntat sig att se på någons bröllopsfest: sin ex-flickvän.

För att göra saker ännu mer utöver det vanliga bad Jake Deyton – detta är brudgummens namn – sitt ex att vara tärna på sitt homosexuella bröllop.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Jake dokumenterade det hela i en video som delades på sociala medier där han sa följande: "Mitt bröllop? Det var väldigt okonventionellt. För det första valde jag min före detta flickvän som brudtärna och hon tackade entusiastiskt ja".

"Dessutom bad jag båda mina föräldrar att följa med mig nerför gången. Till sist valde jag en diamantvigselring och gifte mig naturligtvis med mannen i mitt liv i det mest romantiska regnbågsbröllopet någonsin, med fantastiska bilder tagna vid en solnedgång som verkade vara gjord för oss!", skriver han. Videon spreds omedelbart på webben och lockade till sig uppmärksamheten från nästan 3 miljoner människor.

Advertisement

All along there was some invisible string tying you to me 💕

Pubblicato da Jake Deyton su Venerdì 6 maggio 2022

Många användare berömde det nygifta paret och Jake för att ha bibehållit en sund och kärleksfull relation med sin ex-flickvän. "Låt mig bara få säga att jag blev så orolig när du sa att du hade valt din före detta flickvän som brudtärna, men att se henne och dig så lyckliga fick mig att inse hur mycket ni måste älska varandra! Detta är ett unikt och speciellt band, grattis! " skriver en användare.

"Jag tänkte också direkt det värsta när du sa att du bjöd in din ex-flickvän! I själva verket är det här en situation helt utöver det vanliga, detta kan inte förnekas. Låt oss inse att det är konstigt, men det leende du har när du står framför brudgummen får en verkligen att förstå att du har hittat din själsfrände. Låt mig tala om för dig hur fantastiskt ditt ex är för att inte bara acceptera din nya kärlek, utan också för att hon visar så mycket entusiasm för din lycka!" skrev en annan.

Vad tycker du om saken?

Advertisement