Skolan täcker revorna på hennes dotters jeans, så mamman ställer till med en scen (+VIDEO)

av sofia

22 Februari 2023

Skolan täcker revorna på hennes dotters jeans, så mamman ställer till med en scen (+VIDEO)
Advertisement

När du besöker offentliga platser är det alltid tillrådligt att respektera vissa regler för att undvika att framstå som oförskämd eller oartigt. Oavsett om det är på ett sjukhus, till exempel, eller på någon typ av kontor eller till och med bara i en butik, spelar det ingen roll, det viktiga är att följa både tydliga och dolda riktlinjer.

Bland de platser där det brukar finnas vissa regler att tänka på hittar vi även skolan. Valen är olika beroende på vilken skola man går i, och även om det finns en del som kräver skoluniform, finns det andra som inte har denna strikta klädkod, men som ändå förväntar sig att elevernas kläder ser så anständiga ut som möjligt. Vad händer om detta inte följs? Att man riskerar att hamna i den situation som denna mamma beskrev på webben. Låt oss kika på vad det rör sig om.

via New York Post

Advertisement

I fail as a Mom sometimes. I don't always say the right things. I don't have an amazing figure or a flat stomach. I'm...

Pubblicato da Shanah Drummond su Lunedì 18 settembre 2017

Shanah Drummond är en mamma från Missouri, som har väckt stark debatt på internet med publiceringen av en video. Kvinnan visade ögonblicket när hon gick till sin dotters skola för att protestera mot åtgärderna mot den unga kvinnan.

Tydligen hade flickan gått till lektionen iklädd jeans som hade revor på framsidan av hennes ben, vilket skolan ansåg vara överdrivet. Efter att ha frågat henne om hon hade ett reservpar med sig och fått svaret nej, skulle skolan tydligen ha valt att täcka den alltför synliga delen av hennes ben med röd tejp. Vilket gjorde elevens mamma upprörd.

Advertisement
Q/Youtube screenshot

Q/Youtube screenshot

Efter att Shanahs dotter rapportera händelsen till sin mamma, gick hon till skolan och vände sig till en anställd och frågade om ett sådant beslut var normalt. Kvinnan hade inget emot att flickan hade blivit tillsagd, utan hur ärendet hanterades.

"Överdriver jag om jag tycker att skolan inte borde ha satt tejp på min dotters ben? - frågar hon i klippet - Jag tycker bara att det hade varit mer korrekt att ringa mig och be mig ta med ett par andra byxor till henne".

Så problemet skulle tydligen ha varit hur det hela hade hanterats och inte det faktum att skolan ansett plagget vara överdrivet slitet. Många användare har haft åsikter i frågan, stöttat kvinnan och understrukit att de absolut kunde ha ringt mamman och bett om hennes ingripande innan de satte på "plåster". Å andra sidan finns det de som håller med skolan och menar att det i liknande miljöer finns en viss klädkod att följa, och att det är upp till föräldrarna att se till att deras barn klär sig anständigt i skolan.

Shanah fortsatte med att även hävda att tejpen till och med kunde vara irriterande för hennes dotters hud och att skolans val också av denna anledning hade verkat överdrivet för henne.

Vad tycker du om saken?

Advertisement