En kille fäller en elak kommentar om sin flickväns brudklänning och hon går hem

av sofia

21 April 2023

En kille fäller en elak kommentar om sin flickväns brudklänning och hon går hem
Advertisement

Bröllopsdagen är en mycket viktig dag för de två turturduvorna som bestämmer sig för att lova varandra evig kärlek, så förberedelserna för den stora dagen kan vara ganska stressiga. Vi tenderar att vilja att allt ska vara perfekt i varje enskild detalj och kanske framförallt bröllopsklänningen.

Vad ska man därför göra om den ovannämnda klänningen inte uppskattas av det speciella evenemangets andra huvudperson? Detta är vad en blivande make frågade sig själv efter att ha visat sig vara för ärlig mot sin fästmö, och gjort henne upprörd till den grad att hon lämnade huset där de bor tillsammans för att flytta hem till sin mamma i några dagar. Men låt oss ta det hela från början.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Min fästmö och jag ska gifta oss om 9 månader. Hon hittade klänningen hon gillade och köpte den, och var för upprymd för att hålla den hemlig", förklarade den blivande brudgummen. "Hon visade mig bilder på tärnornas klänningar och jag sa till henne att de var söta, att de matchade mina killars kläder väldigt bra. Sedan tog hon fram sin klänning och frågade mig vad jag tyckte. Jag frågade henne specifikt om hon ville ha sanningen eller inte och hon sa ja," fortsatte han.

Så den blivande bruden satte på sig klänningen och visade upp sig för sin pojkvä, som dock blev besviken: "Hon är en vacker kvinna och ser bra ut i allt, men klänningen överväldigade henne fullständigt och passade inte till temat av bröllopet som hon hade arbetat så mycket med", kommenterade han. Den unga kvinnan ville ha ett skogsliknande, magiskt och extravagant tema, så hon valde blomsterkransar till tärnorna och skogsdekorationer. Men hennes klänning var ganska pompös och glittrig, med en vid kjol. "Hon valde i princip en enorm Disney-prinsessklänning och jag gillade inte alls hur hon såg ut i den", förklarade den blivande brudgummen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Killen avslöjade för sin flickvän att klänningen var överdriven för hennes figur. Hon blev genast tyst, tog sina saker och åkte hem till sin mamma. Kort där efter skickade hon ett meddelande till den blivande brudgummen och kallade honom "ett monster" för att han inte gillade klänningen och blockade honom. "Det här är vårt första stora bråk och jag är så irriterad", sa den unge mannen och frågade människor på nätet om råd om hur han borde bete sig.

Människor som läste inlägget gav honom en del saker att reflektera över: "Du var inte elak, bara naiv. Hundratals, förmodligen tusentals euro spenderades på den klänningen och hon kanske inte kan lämna tillbaka den. Så nu måste hon betala en massa pengar för att köpa en annan klänning eller bära något som hon vet att du inte gillar. Tips: säg till henne att med några mindre justeringar skulle du gilla den. Att du reagerade så här för att du tyckte att den inte passade perfekt eller att en del av paljetterna kan tas bort. Gör något för att fixa det så att du kan sluta fred med henne”, föreslog en användare.

Vilket råd skulle du vilja ge honom?

Advertisement