"Jag vill ha 2 500 barn och reser världen över för att göra så många kvinnor som möjligt gravida"

av sofia

11 Februari 2023

"Jag vill ha 2 500 barn och reser världen över för att göra så många kvinnor som möjligt gravida"
Advertisement

Vilken är den största önskan en människa kan ha? Alla har sitt eget svar, men önskan att få barn och att bli förälder är ganska vanlig. Alla lyckas dock inte träffa rätt person att skaffa barn med, eller så kanske de inte ens letar efter den, så de försöker istället bli mamma eller pappa på andra sätt.

Mannen vi vill berätta om idag är ett väldigt speciellt fall när det gäller drömmen om föräldraskap, som väckt sensation och fått stark kritik från många av de som läst hans historia. Låt oss förstå orsakerna till detta tillsammans.

via GhanaWeb

Advertisement

Today I was happy to meet my first success in Australia, she is a an absolute cutie, and a good eater! If you want my...

Pubblicato da Joe Donor su Martedì 8 ottobre 2019

Valet att skaffa ett eller flera barn är subjektivt eller i alla fall ett beslut som måste fattas inom paret. Om man inte lever i ett förhållande finns det dock andra sätt att bli förälder på. Joe Donor, ursprungligen från USA, har väckt en stark debatt på grund av han uttalande där han säger att han vill skaffa 2 500 barn och vill resa jorden runt för att träffa så många kvinnor som möjligt att göra det med.

En svårt mål, detta råder det ingen tvekan om, men mannen verkar vara inställd på att inte vilja släppa det och har hävdat att han kommer att göra vad som helst för att lyckas, eller i alla fall för att komma nära idealsiffran.

"Jag får i snitt 10 barn om året - säger han - och jag hoppas kunna leva tillräckligt länge för att fortsätta. Just nu är jag väldigt långt ifrån mitt mål. Jag har bara 160 barn, men jag vill fortfarande ha många fler". Tydligen, för att uppnå sitt mål, skulle han vara villig att flytta vart som helst i världen.

Advertisement

Enligt vad han själv berättar verkar det som att Joe har gjort sig tillgänglig, även via webben, för alla dem som drömmer om att få ett barn, men inte har en partner. Han är villig att åka till dem för att göra dem gravida. Kvinnor tar därför kontakt med honom på sociala medier och ger honom ett erbjudande som han brukar acceptera. I utbyte mot sin prestation ber Joe inte om någonting, förutom att han får betalt för resekostnaderna för att komma till sin destination. Att han måste bo en månad i ett land och nästa månad i ett annat spelar ingen roll, det viktiga är att bli pappa om och om igen.

Många har kritiserat hans val och hävdar att han bara utnyttjar desperata och utsatta kvinnor, som skulle göra vad som helst för att bli mammor, till och med genom att "hyra" en pappa.

Tycker du också att det han gör är fel och att han borde stoppas?

Advertisement