Han avbryter bröllopet och ställer till med en scen: "Du hade frågat även min dotter om hon ville gifta sig med dig"

av sofia

16 Februari 2023

Han avbryter bröllopet och ställer till med en scen: "Du hade frågat även min dotter om hon ville gifta sig med dig"
Advertisement

Att gifta sig är ett stort åtagande mellan två människor som älskar varandra. Man svär varandra evig kärlek inför alla närvarande, vare sig det är en religiös eller borgelig rit, samt lovar varandra trohet och omsorg. Det är dock synd att vissa människor inte förstår meningen med detta viktiga löfte redan från dag ett och inte tar det på allvar.

En sådan sak inträffade i Choluteca i Honduras, där en man avbröt ett bröllop och anklagade brudgummen för att ha levt ett dubbelliv.

via Planoinformativo

Advertisement
TikTok - @bessyl_31

TikTok - @bessyl_31

Den pinsamma scenen förevigades i en video som delades på TikTok. Videon börjar några ögonblick efter början av ceremonin som omedelbart blir avbruten av en man som närmar sig paret och säger att brudgummen har bett om en annan kvinnas hand. "Jag ber om ursäkt, men det blir inget bröllop här på grund av honom", säger mannen till gästerna och pekar på brudgummen: "Du skulle gifta dig med min dotter den 27:e denna månad. Vad ville du säga mig när du försökte be om hennes hand?".

Hans uttalanden väckte stor uppståndelse bland gästerna och bröllopet ställdes omedelbart in. I en andra video fortsatte mannen att anklaga brudgummen och försökte avslöja honom genom att visa alla sanningen: ​​"Min dotter är en ingenjör, hon är inte vilken person som helst. Jag tänker inte hålla tyst. Du, fröken, har blivit bedragen precis som min dotter. Den här mannen har ett dubbelt eller kanske till och med trippelliv med andra kvinnor. Så fort jag fick reda på att han skulle gifta sig åkte jag från jobbet för att varna dig", förklarar han.

Advertisement
TikTok - @bessyl_31

TikTok - @bessyl_31

Båda videorna spreds snabbt på sociala medier och fick över 10 miljoner visningar på TikTok och hundratals kommentarer från användare som hårt kritiserade den påstådda otrogna mannens agerande och berömde pappan för hans mod att avbryta bröllopet. "Det här är den typen av föräldrar vi behöver: redo att stå upp för sina döttrar var som helst, när som helst", kommenterade en tjej.

Hur skulle du ha reagerat om du varit i hans situation?

Advertisement