"På 12 år har jag fått 12 barn och har praktiskt taget varit gravid konstant sedan jag gifte mig"

av sofia

10 Februari 2023

"På 12 år har jag fått 12 barn och har praktiskt taget varit gravid konstant sedan jag gifte mig"
Advertisement

Det finns många par som inte vill något mer i livet än att bilda familj och gör allt för att få barn. Tyvärr är inte alla dessa par "välsignade" med denna tur, vilket är anledningen till att vissa kvinnor ofta tar till alla tillgängliga medel för att bli gravida. Detta är dock inte fallet med Courtney Rogers, huvudpersonen i denna berättelse, som blev gravid 12 gånger under loppet av 12 år. Gissa hur många barn Courtney har idag? Det är ingen svår uträkning och både hon och hennes man är väldigt lyckliga över att ha "skapat" denna stora familj.

Advertisement

Courtney Rogers är 38, från New Mexico, och har kallats en supermamma efter att ha fött sitt tolfte barn. Faktum är att lilla Cambria var det senaste tillskottet till familjen Rogers. Både Courtney och Chris trodde inte att de skulle ha en så stor familj, särskilt eftersom Courtney först fick ett missfall. Efter flera försök verkar det dock som att detta par har haft mer tur och Courtney har varit gravid konstant i 12 långa år.

Advertisement

En annan ovanlig sak är att paret från början bara fick söner, från 2010 till 2014, medan de senare välkomnade 6 flickor. "Det är fantastiskt hur allt fungerade eftersom vi fick bara pojkar först och sedan balanserade vi ut det", kommenterade Courtney. För att vara ärlig kände sig Courtney redan "för gammal" när hon födde sitt första barn, Clint, vid 26, och hade därför inte kunnat tro att hon från och med då skulle föda varje år.

Familjen bor på en gård med mer än 200 djur, som barnen har kommit att älska och respektera. Courtney är också en supermamma för hur hon sköter huset och barnen: på dagarna undervisar hon dem alla hemma och skickar sedan alla till sängs vid 20.30.

En så stor familj behöver förstås många resurser men också någon som vet hur man sköter månadsbudgeten för att klara sig. För att du ska kunna föreställa dig vilken typ av inköp familjen Roger gör varje dag, tänk bara på att de under en typisk måltid konsumerar cirka 24 ägg och varje dag avslutar en hel förpackning med flingor till frukost.

Vad tycker du om dessa stora familjer? Skriv din åsikt i kommentarerna.

Advertisement