En morfar köper en buss för att varje morgon kunna skjutsa sina 10 barnbarn till skolan

av sofia

07 Februari 2023

En morfar köper en buss för att varje morgon kunna skjutsa sina 10 barnbarn till skolan
Advertisement

De flesta morföräldrar älskar sina barnbarn kanske till och med mer än sina egna barn. Detta beror på att de ser dem som barn i behov av kärlek och skydd men där de inte längre har det stora ansvaret att behöva uppfostra dem 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. De kan alltså njuta av glädjen att se sina barnbarn växa upp ur ett lite mer avslappnat perspektiv jämför med deras föräldrar. Vad den här morfarn gjorde för att se till att alla hans tio barnbarn kom till skolan säkert och i tid är dock något riktigt legendariskt. Doug Hayes är galen i var och en av dem och ville att de alla skulle ha samma möjligheter.

via Goodmorningamerica

Advertisement
YouTube - KGW News

YouTube - KGW News

Liksom alla pensionerade morföräldrar hade Dougs barn bett sin pappa om tjänsten att köra deras barn till skolan. De tio barnen – alla i ungefär samma ålder, med en åldersskillnad på cirka fem år – går i en liten privatskola i den amerikanska staden där de bor, men institutet har ingen skolbuss. Faktum är att många gånger klagade barnen över just detta med sin morfar och mormor Amy.

Under julen frågade Amy sin man vad hans största dröm var: "Jag skulle känna mig riktigt glad om jag kunde ta alla våra barnbarn till skolan på morgonen med en liten buss bara för oss", svarade Doug. En vecka efter detta gjorde hans fru några beräkningar och sa till sin man att det var dags att gå vidare med förverkligandet av hans lilla dröm.

Advertisement
YouTube - KGW News

YouTube - KGW News

Tydligen stod ödet på deras sida då paret efter en kort sökning hittade den perfekta bussen att köpa. På juldagen, när hela familjen var samlad till lunch, visade Doug upp den enorma gåvan som skulle göra unga och gamla glada. Barnen blev förtjusta när de såg den exklusiva skolbussen och föräldrarna blev positivt överraskade. Ingen av dem kunde tro sina ögon.

"Det var en stor överraskning! Alla vi var verkligen förvånade. Jag förväntade mig aldrig att han skulle köpa en buss! Det var riktigt kul!", kommenterade ett litet barnbarn på de lokala nyheterna. "Det handlar mest om deras säkerhet och att kunna spendera några minuter med dem varje morgon", förklarar Doug.

Utan tvekan kommer ingen i familjen någonsin att glömma vad morfar Doug var villig att göra för sina nära och kära.

Advertisement