Bortjagad från bageriet för att hennes 5 barn beter sig illa: "Lär dem att visa lite respekt"

sofia

24 Januari 2023

Bortjagad från bageriet för att hennes 5 barn beter sig illa:
Advertisement

Under årens lopp har det funnits en ökad tendens att inte släppa in små barn på vissa restauranger. Anledningen, som man lätt kan förstå, är att barn kan vara "irriterande" för vissa kunder som har bestämt sig för att tillbringa en lugn kväll ute på middag. Skrik, utbrott och gråt kan faktiskt förstöra kvällen inte bara för föräldrarna utan även för de kunder som sitter vid borden bredvid. Skulle detta dock vara en bra anledning till att förbjuda barn från restauranger? Diskussionen är alltid öppen och historien vi nu ska berätta handlar om hur en kund klagade över att ha blivit utslängd av chefen för en restaurang, tillsammans med sina 5 barn.

via Google reviews

Advertisement

Google / Forum Sweet Pastelería Cafetería

Den tråkiga händelsen inträffade på ett konditori i Granada i Spanien, dit en mamma med sina 5 barn hade gått en eftermiddag för att äta mellanmål. Det som skulle ha varit en trevlig stund att tillbringa tillsammans med familjen förvandlades snabbt till en eftermiddag att glömma, efter att ägaren till restaurangen kommit fram till familjen för att be dem gå. Berättelsen började spridas på nätet efter att mamman lämnat en dålig recension om platsen och beskrev det som hände så här:

"Vi gick för att fika med fem barn och vi bad om en dricka till var och en av dem. När de var klara började de leka ute, tills ett barn vid ett tillfälle sparkade med foten i väggen och eftersom ägaren var irriterad sa han åt dem att gå därifrån". "En plats som inte är lämplig för barn" avslutade mamman bittert.

Flickr / Not the actual photo / Joe Shlabotnik

Chefen svarade både kvinnan och på kritiken från de som hävdade att barn inte längre får vara barn, eller leka och fnissa fritt och högt: ”Barn får leka och skrika hur mycket de vill, det är vad barn är till för, det borde till och med finnas fler, men när barn sparkar på väggen om och om igen tills det blir svart är svaret nej." Ägaren fortsatte med att säga att han först och främst i sådana här situationer säger till föräldrarna så att de övervakar sina barns beteende. "Men när de svarar mig att jag måste stå ut med det eftersom de äter på min restaurang, säger jag att de får stå ut med sina barn hemma och lära dem respekt och uppfostran eftersom allt inte är acceptabelt", avslutade han.

Vems sida står du på? Skriv din åsikt om saken i kommentarerna!

Advertisement