En liten pojke har alltid drömt om en lillebror och när han äntligen får ett syskon är glädjen utan gränser

sofia

30 Januari 2023

En liten pojke har alltid drömt om en lillebror och när han äntligen får ett syskon är glädjen utan gränser
Advertisement

Barn är de mest rena och spontana varelserna som finns. För det mesta ser många av dem på världen med ett nyfiket öga och förlitar sig helt på sina föräldrars vägledning, samtidigt som de njuter av att bli bortskämda av sina mor- och farföräldrar eller mostrar och farbröder. Många av dem uttrycker kanske en önskan om en ny leksak i present eller ett husdjur för att hålla dem sällskap, medan andra bestämmer sig för att "överdriva" lite genom att be om hela berg av leksaker och tv-spel, men inte lille Mikey, som bara är sex år gammal , han han ville bara ha en lillebror och uttryckte denna önskan på det mest mogna sätt han kunde. Han förklarade helt enkelt för sina föräldrar att han var medveten om att hans liv skulle ha varit bättre med en bror vid sin sida.

via People

Advertisement

CJ Custom Creations is fantastic! She will work with you to create the perfect item and personalize it exactly how you...

Pubblicato da Jessica Marotta su Sabato 1 dicembre 2018

Hans söta önskan hade blivit en riktig fix idé och han frågade ständigt sina föräldrar om de kunde ge honom en lillebror och under tiden organiserade han evenemang och aktiviteter och lade undan lekar att göra tillsammans, såsom koordinerade Halloween-kostymer, filmkvällar, torsdags tacos och så vidare. Han var redo att bli den perfekta storebrodern: "En gång insisterade han till och med på att hans mamma skulle äta kycklingvingar så att hans lillebror skulle få samma röda hår", berättar Michael, hans pappa.

Han och hans fru Jessica gjorde sitt bästa, men stötte på vissa svårigheter under resans gång. Detta fick dem att vara ärliga mot Mikey och förklara att det inte var så lätt att skafffa en bror och att det fanns en risk för att hans önskan inte kunde gå i uppfyllelse. Lille Mikey var otroligt förstående. Han satt tyst en stund och reflekterade och försäkrade sedan sina föräldrar om att det inte var några problem, eftersom han fortfarande hade deras hund, Dillinger. Det var en så söt och mogen gest som lugnade hela familjens hjärtan.

Några veckor efter det söta samtalet upptäckte Jessica att hon var gravid. Föräldrarna var överlyckliga, men Mikey grät bokstavligen av glädje och uttryckte all sin entusiasm över ankomsten av en  så eftertraktad lillebror. Lilla Jakes födelse var lite komplicerad, men till slut gick allt smidigt och den nyfödda bebisen behövde mycket hud-mot-hud-kontakt.

Så fort han såg honom sträckte Mikey ut sin hand för att hålla sin lillebror, utan att tveka. De första veckorna av Jakes liv präglades av hans äldre brors mycket varma kramar. Även om det var komplicerade dagar måste lille Jake anse sig vara extremt lyckligt lottad då han kommer att växa upp tillsammans med en äldre bror som alltid är redo att skydda honom och kommer att vara hans bästa vän.

Advertisement