En servitris tar hand om ett gnälligt barn så att hans mamma äntligen kan få äta

av sofia

28 Januari 2023

En servitris tar hand om ett gnälligt barn så att hans mamma äntligen kan få äta
Advertisement

Att få barn är en stor lycka, men samtidigt ett stort ansvar. De är fulla av energi och kräver mycket uppmärksamhet och omsorg. Just därför känner många föräldrar sig ibland helt utmattade och det är inte alltid man har någon att be om hjälp.

Jessica Ibarra, en ung kvinna från Texas i USA, vet detta mycket väl. En helt vanlig dag hade hon gått till en restaurang för att äta frukost, när hennes 18 månader gamla son Dominic började gråta och fick ett raserianfall. Den unga mamman försökte på alla sätt lugna ner honom, men den lille pojken vägrade sluta.

via Understandingcompassion

Advertisement

"I tried to take my baby to breakfast this morning, at Cafe Republic in Fort Worth, Texas. He is teething, so I thought...

Pubblicato da Gladwire su Sabato 10 dicembre 2022

Dominic är vanligtvis bedårande och glad. Han älskar att vara med sin mamma, men den morgonen var han ganska upprörd, så Jessica bestämde sig för att gå ut och äta frukost för att byta miljö och njuta av deras favoritpannkakor.

Trots att han blivit erbjuden sin favoriträtt blev lille Dominic ännu mer irriterad. Jessica var orolig för att ställa till en scen på en restaurang full av kunder, så hon bestämde sig för att det var bäst att gå därifrån. "Han var väldigt rastlös och försökte klättra överallt. Jag var spänd eftersom jag störde andra, så jag bad om notan utan att ens ha rört maten"  berättar den unga mamman.

Advertisement
YouTube - WFAA

YouTube - WFAA

Under tiden tittade servitrisen Laura Zaku på henne på avstånd och bestämde sig för att hjälpa till, så hon gick fram till Jessicas bord och erbjöd henne hjälp. "Jag trodde att hon skulle hjälpa mig att packa ihop min mat för att gå, men hon frågade om hon kunde hålla min bebis så att jag kunde äta mina pannkakor vid bordet i lugn och ro", berättar Jessica.

"Jag såg den här unga mamman och jag kunde förstå hennes frustration. Jag har också två barn och även om de är vuxna nu har jag inte glömt deras utbrott på offentliga platser och restauranger", kommenterade Laura. Jessica tittade på Laura när hon tog Dominic i famnen och den lilla killen lugnade sig direkt. Mamman blev så imponerad att hon blev rörd och tackade servitrisen många gånger. Sedan, när hon väl kom hem, berättade hon sin historia på Facebook, där hon fick tusentals delningar och minst lika många kommentarer från folk som kände igen sig i mamman och berömde servitrisen för hennes medmänsklighet.

Håller du med om att en mycket enkel gest som denna kan rädda någons dag?

Advertisement