Vid 52-års ålder är hon den mest attraktiva mormorn i världen och många unga män uppvaktar henne

sofia

16 Januari 2023

Vid 52-års ålder är hon den mest attraktiva mormorn i världen och många unga män uppvaktar henne
Advertisement

Räck upp handen den som inte är rädd för tidens gång och allt vad detta innebär. Låt oss inse det, det är väldigt få som kan påstå att de inte är rädda för åren som går och för rynkorna som obönhörligen tittar fram för att påminna oss om det. Ändå finns det kvinnor och män som har kroppar och ansikten som nästan gränsar till perfektion och som det är omöjligt att inte lägga märke till.

Bland dem finner vi huvudpersonen i denna berättelse. En 52-åring som tack vare sitt utseende har ansetts vara världens vackraste mormor. Tror du oss inte? Titta på bilderna så får du se. Låt oss berättar mer om henne och hemligheten bakom hennes skönhet.

via Mirror

Advertisement

Gina Stewart är en snygg modell från Gold Coast i Queensland i Australien som har fått människor på nätet att prata om hennes kropp och skönhet. Denna kvinna, mamma och mormor, berättade hur denna egenskap alltid har varit hennes trumfkort med män, både äldre och yngre men att detta trots allt inte har hjälpt henne att hitta sitt livs kärlek ännu.

Enligt vad hon själv berättar har hennes ungdomliga utseende faktiskt inte hjälpt henne att bygga upp en stabil och varaktig relation. Gina är singel sedan en tid tillbaka och säger att många män uppvaktar henne, men att någon själsfrände ännu inte har dykt upp bland dem.

"Jag är ensam, men det är också mitt val - förklarar hon - efter det att jag växte upp, blev mamma och även mormor, är jag mycket mer försiktig med vem jag släpper in i mitt liv. Det är också sant att jag inte letar efter någon för tillfället - fortsätter hon - men om rätt person kommer så är jag redo att välkomna honom in i mitt liv. Kärleken kommer när man minst anar det och det kommer att vara så för mig också".

Denim is a love that never fades 💙💙

Pubblicato da Gina Stewart su Martedì 24 novembre 2020

Hennes skönhet är tidlös och bibehålls tack vare några små hemligheter, som kalla duschar som bidrar till en fast kropp och synligt friskt hår. Men det är också andan som är avgörande i dessa fall, och visst är det till stor hjälp att veta att man trots årens gång fortfarande anses vara en attraktiv person och att man är intressant för de som är yngre.

"Den äldsta mannen jag har dejtat var 50 år gammal, medan den yngsta var 20 - berättar hon - jag är säker på att jag skulle vara mer benägen att hitta en själsfrände i en yngre kille, det är de som uppvaktar mig mest". Och vem vet, förr eller senare kanske denna idealiska partner kommer att dyka upp.

Vad tycker du om denna supermormor med ett så ungdomligt utseende?

Advertisement