Hon upptäcker något väldigt dramatiskt vid sin sons bröllop och får reda på att sonens brud i verkligheten är hennes försvunna dotter

av sofia

12 Januari 2023

Hon upptäcker något väldigt dramatiskt vid sin sons bröllop och får reda på att sonens brud i verkligheten är hennes försvunna dotter
Advertisement

Bröllopsdagen är alltid en känsloladdad och oförglömlig händelse i en persons liv, detta gäller både för brudparet och för de personer som står dem närmast. Ofta är faktiskt föräldrarna till brudparet mycket mer exalterade än deras barn. För dem är det ett mycket stort ögonblick att faktiskt se sina "små" barn som nu är vuxna och redo att bilda familj.

För en mamma i Suzhou i Kina, kommer hennes sons bröllop att förbli etsat i hennes minne för resten av hennes liv, särskilt för det hon upptäckte precis framför altaret. Men låt oss ta det hela från början.

via Dailystar

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Under ceremonin upptäckte brudgummens mamma att hennes svärdotter faktiskt var hennes biologiska dotter. En upptäckt som är otrolig och behöver en del förklaringar. Under sin ungdom tvingades kvinnan överge sin dotter på grund av ekonomiska problem. Sedan dess har hon aldrig lyckats förlåta sig själv och bilden av den lilla flickan med ett litet födelsemärke på handen fanns kvar hos henne. När bruden gick nerför altargången lade kvinnan märke till ett födelsemärke på handen som var väldigt lik hennes biologiska dotters födelsemärkes form.

Fascinerad av denna egenhet vände sig kvinnan till brudens föräldrar och frågade dem: "Har ni adopterat er dotter?". Föräldrarna sa ja. Mamman exploderade av glädje, liksom bruden, som letat efter sina biologiska föräldrar i flera år. Du kanske undrar hur detta skulle fungera? Om brudgummen därmed är hennes bror? Inte riktigt.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Bruden beskrev det ögonblicket som "dagens lyckligaste, mer än bröllopet". Men hur kommer det sig att ingen har oroat sig för det eventuella förhållandet mellan brudparet? Enkelt, eftersom brudgummen även hade adopterats. Mamman, som ångrade att hon lämnat bort sin lilla flicka för adoption, försökte flera gånger spåra henne utan framgång. När hon väl tappade allt hopp valde hon att "gottgöra det" och adopterade ett barn.

Eftersom det inte finns någon genetisk koppling mellan brudgummen och bruden ingicks äktenskapet utan några juridiska eller etiska problem och i slutet av ceremonin hade släktingarna till båda makarna ytterligare en anledning att fira en sådan speciell dag.

Och vi vill bara önska dem båda ett lyckligt liv tillsammans.

Advertisement