78 år gammal gifter han sig med en 17-årig tjej, men lämnar henne efter bara några veckor

av sofia

14 Januari 2023

78 år gammal gifter han sig med en 17-årig tjej, men lämnar henne efter bara några veckor
Advertisement

Det finns många klichéer om kärlek. Det sägs att den inte har någon ålder och att den kan övervinna alla motgångar, men verkligheten är lite mer komplicerad än så. Även om du kan ha väldigt starka känslor för en annan person, är det ibland helt enkelt inte möjligt att vara tillsammans, även om du är villig att kämpa för att få det att fungera. Tyvärr får kärlek inte alltid sitt lyckliga slut och olikheterna kan inte alltid övervinnas med bara känslor.

Historien vi ska berätta är ett tydligt exempel på just ett sådant fall. En tjej på bara 17 år har precis blivit lämnad av sin man på grund av den enorma åldersskillnaden.

via IBT Times

Advertisement

Abah Sarna, 78 år gammal, träffade Noni Navita, bara 17 år gammal i sitt hemland i West Java, Indonesien. Paret träffades när Noni arbetade som ansvarig för bränsleleveranser och Abah var en kund som kom dit ofta för att tanka sina jordbruksmaskiner. Trots den stora åldersskillnaden blev Noni intresserad av Abah och mellan de två bildades till en början en kärleksfull vänskap, sedan dejtade de en period tills de nyligen bestämde sig för att gifta sig.

Till en början välkomnades inte detta val av föräldrarna till Noni, 56 och 57 år, men när de såg sin dotter så beslutsam och förälskad gick de med på bröllopet. Som den lokala traditionen kräver, erbjöd Abah en rad gåvor till sin brud och sparade inte på utgifterna. Han gav henne 11 gram guld, en stor summa pengar, två pickupbilar fulla med hushållsartiklar och en motorcykel till hennes familj.

Advertisement

Trots Nonis lycka och till synes fridfulla äktenskap ansökte Abah om skilsmässa från sin fru bara 20 dagar efter bröllopet. Noni och hennes familj kan inte förstå orsaken till ett sådant plötsligt beslut som inte verkar ha några giltiga skäl, men - enligt några av Nonis släktingars åsikt - är det möjligt att Abah har fått påtryckningar från sin familj, som aldrig har varit positivt inställda till denna mycket unga tjej.

Abahs släktingar har skarpt kritiserat den generösa hemgiften som gavs till hans brud. Det verkar dessutom som att mannen i sin begäran om skilsmässa inte ens nämner återlämnandet av det som skänkts.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement