En äldre man promenerar i spöregnet för att ta sig till sin dotter, men polisen ser honom och ger honom skjuts

av sofia

23 December 2022

En äldre man promenerar i spöregnet för att ta sig till sin dotter, men polisen ser honom och ger honom skjuts
Advertisement

De som väljer att gå med i en statlig brottsbekämpande myndighet bestämmer sig inte bara för att gå med i en grupp människor som är redo att besegra brott, utan också en grupp som är villig att hjälpa till i tider av nöd, vad det än rör sig om.

Något som vi är säkra på, att de två agenterna som står i centrum för denna berättelse håller med om, två män som under sitt skift ställde sig till två behövande personers fullständiga förfogande. Låt oss berätta närmare hur det gick till.

via Nelson Morales /Facebook

Advertisement

“Anécdota del día…! Patrullando por mi área de trabajo me encuentro estos dos seres maravillosos de 85 y 79 años...

Pubblicato da Nelson Morales su Sabato 17 dicembre 2022

Den här historien utspelade sig på ön Puerto Rico och handlar om två poliser i tjänst och ett äldre par. Som det återberättas av en av de två agenterna, Nelson Morales, i ett inlägg upplagt på hans Facebook-konto, promenerade det äldre paret på gatan i spöregnet när han och hans kollega träffade dem.

Polisen var ute på patrull och gick fram för att fråga vart de skulle och om de behövde hjälp. Det äldre paret, man och hustru, 85 respektive 79 år, var på väg till sin dotter som de inte sett på flera dagar. "När vi stannade sa de till oss att de försökte ta sig till sin dotter, men vägen var fortfarande lång, det var mer än 3 timmars promenad och regnet var riktigt kraftigt - sa Nelson - Min kollega och jag konfronterade varandra och vi bestämde oss för att låta dem komma ombord i bilen och eskorterade dem till deras dotters hus”.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Det äldre parets glädje var oöverskådlig. Polisernas gest rörde dem djupt och lämnade ett spår i deras hjärtan. De bad glatt polisen föreviga ögonblicket med en snap som Nelson delade tillsammans med historien. "Jag älskar mitt jobb och jag älskar att tjäna mina medborgare" - avslutade mannen.

En riktigt vänlig gest som verkligen kom från hjärtat. Det är inte varje dag man läser liknande berättelser. Det finns många bra människor runt om i världen, men det är inte lätt för dem att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. I det här fallet var det dock så och det äldre paret besparades en mycket lång och blöt promenad.

Ett stort tack till dessa två speciella poliser för det goda exemplet de har visat.

Advertisement