Hon köper en second-hand klänning för bara 12 euro och får reda på att den är värd 500 euro

av sofia

19 December 2022

Hon köper en second-hand klänning för bara 12 euro och får reda på att den är värd 500 euro
Advertisement

Ibland tenderar vi att underskatta de inköp som kan göras på loppis: ofta är vi ovilliga att välja begagnade kläder, även om de är objektivt sett ekonomiskt lönsamma val, såväl som ekologiska, och framför allt finns det inget som säger att begagndade kläder är mindre vackra än de som köps nya.

Regina vet något om den saken, en ung tjej som ihärdigt köper kläder i små butiker och som med sitt senaste köp har upptäckt att hon omedvetet har gjort en bra affär, då hon hittat en klänning i ren siden för bara några euro. Den unga kvinnan från Mexiko berättade om sin intressanta upptäckt i en video som hon la upp på sitt TikTok-konto.

via Luznoticias

TikTok - @rrrqqqnnn

TikTok - @rrrqqqnnn

"Jag trodde att jag bara hade hittat en snygg klänning på en loppmarknad, bland annat begagnade kläder, för bara 12 euro", sa Regina i videon som delades på TikTok. Efter att ha visat sin klänning i spegeln visar den unga kvinnan sin sökning på nätet efter samma plagg till salu på en annan sida för över 500 euro. "Nu känner jag mig återbetald", kommenterade den unga kvinnan ironiskt. Videon fick över 6,2 miljoner visningar och hundratals kommentarer på nätet.

Advertisement
TikTok - @rrrqqqnnn

TikTok - @rrrqqqnnn

Klippet som delas av Regina fick många positiva kommentarer: "Sanningen är att på marknaderna är det möjligt att hitta originalkläder utan att veta om det", kommenterade en tjej. "Ibland finns det riktiga fynd på loppmarknaden. Jag köpte också ett par byxor för 3 euro som var värda nästan 100", skrev en användare.

Det fanns dock en del som hade vissa tvivel om saken och trodde att klänningen inte var äkta, men den unga kvinnan svarade: "Jag vill bara säga till er att om det var en kopia skulle jag inte bry mig och jag skulle bära den i alla fall för att den är vacker. Men det här är modellen på återförsäljarens sida och den här är min, de är identiska, det går inte att kopiera den och det är siden". Till sist visade Regina upp etiketten, som fortfarande finns på klänningen, för att bevisa att det är ett originalplagg.

Har detta någonsin hänt dig?

Advertisement