Hon förlorar sitt barn i 3:e månaden och för att komma över sorgen "adopterar" hon 5 dockor

av sofia

04 Januari 2023

Hon förlorar sitt barn i 3:e månaden och för att komma över sorgen "adopterar" hon 5 dockor
Advertisement

Vi vet mycket väl hur livet kan överraska oss nästan varje dag, men vi är inte säkra på att det livet har i beredskap för oss alltid är positivt. Många av oss tvingas faktiskt gå igenom mycket svåra stunder och för att gå vidare söker vi och försöker hitta den bästa vägen, även om det ibland kanske är något som ligger lite utöver det vanliga.

Detta är vad som hände med den unga kvinnan som står i centrum av denna berättelse, som på grund av ett missfall gick igenom några riktigt mörka stunder och gjorde ett val som verkar ha hjälpt henne väldigt mycket, men som för många är mycket konstigt.

via Wales Online

Advertisement
Pubblicato da Toni Daly su Lunedì 18 luglio 2022

Toni Daly är en 25-åring som arbetar som hundvakt i Tower Hamlets, i Storbritannien, och som har fått stor kritik för ett livsstilsval hon gjorde efter ett trauma hon upplevde år 2017. Denna kvinna var gravid, men tyvärr förlorade hon sin bebis i tredje månaden och det var inte alls lätt för henne att övervinna den tragiska händelsen.

Hon försökte på så många sätt, men smärtan var alltid för stark, så hon bestämde sig för att "adoptera" dockor som hon kunde ta hand om. Alla försöker övervinna sin sorg på sitt eget sätt och hon har valt den här vägen. Efter missfallet separerade kvinnan från sin partner och tvingades hantera sina problem ensam. Situationen blev mer komplicerad för varje dag som gick och hon bestämde sig för att ta upp det med en terapeut. Efter det köpte hon sin första docka för 150 dollar och började bete sig som om hon verkligen hade ett barn.

Advertisement
Pubblicato da Toni Daly su Lunedì 4 luglio 2022

Efter den första kom det fyra till och Toni gav var och en ett namn, valde deras ålder och beter sig med dem precis som en riktig mamma skulle göra. Hon gillar att gå ut med sina bebisar, hålla dem nära sig, titta på en film tillsammans, och sedan allt började mår kvinnan bättre och hennes ångest håller på att avta. Men även om det inte är något onormalt för henne och inte heller för dem som träffar henne på gatan, så är det för många människor som läst hennes historia på nätet ett symptom på att något är fel.

"De har sagt allt möjligt till mig på internet - säger hon - Människor har varit väldigt oförskämda, de har sagt till mig att jag inte är normal och att jag med mitt beteende gör fel mot andra föräldrar. Jag håller inte alls med, mitt val berör inte andra människor, men ett tag var jag borta från sociala medier eftersom jag inte längre kunde klara av att bära tyngden av den kritiken."

Trots allt har hon aldrig slutat älska sina dockor - som dessutom är extremt realistiska - och kommer att fortsätta göra det tills hon har hittat sin stabilitet och kanske kommer hon, med sin nya partner, att kunna få en egen riktig bebis...

Var och en av oss skulle kunna hamna i den här kvinnans situation och skulle kunna behöva möta svåra stunder. Det finns de som väljer en väg som kan verka "normal" vid första anblicken, och de som, tvärtom, väljer en lite mer ovanlig väg. Det viktiga är att du, vad det än rör sig om, lyckas uppnå inre balans och lugn.

Vad tycker du?

Advertisement