Hon föder på naturlig väg en bebis som är så "stor" att hon ser ut att vara 6 månader gammal

av sofia

14 December 2022

Hon föder på naturlig väg en bebis som är så "stor" att hon ser ut att vara 6 månader gammal
Advertisement

Att bli mamma är ett mål för många kvinnor. Ett barns ankomst är i vanliga fall mycket efterlängtat av föräldrarna, mor- och farföräldrarna, släktingarna och vännerna, så pass mycket att de vid födseln turas om att kunna hjälpa mamman och barnet. För Jodie Baines var inte hennes dotter Aria Taylers hennes första graviditet, men det var definitivt den mest sensationella när det gäller förlossningen och barnets vikt. Jodie födde sin vackra lilla dotter efter många timmars förlossning och framför allt efter en graviditet utöver det vanliga. Anledningen var just storleken på barnet: över 5 kg tung och redo för kläder för bebisar från 6 till 9 månader gamla!

via Facebook / jodieblondiebaines

Advertisement

Jodie sa att hon hade en svår graviditet, speciellt eftersom hon de senaste veckorna har varit sängbunden på grund av sin enorma mage. Hennes mage hade blivit så stor att folk som såg henne trodde att Jodie var gravid med tvillingar. Efter 25 timmars förlossning födde Jodie dock lilla Aria Taylor klockan 00:31 den 6:e augusti 2022. "Lilla" är garanterat bara ett sätt att säga, med tanke på att Aria vägde över 5 kg och babykläderna inte längre passade henne! Bebisen var faktiskt så stor att de omedelbart var tvungna att klä henne i kläder för barn i åldern 6 till 9 månader.

Advertisement

My mini 🥰🥰 with her resting bitch face😂

Pubblicato da Jodie Baines su Domenica 2 ottobre 2022

"Hon såg redan stor ut och var väldigt tung när hon föddes. Folk sa att det såg ut som att jag bar runt på en sex månader gammal bebis, men hon var nyfödd", berättar Jodie. Graviditeten var inte någon dans på rosor: "Till slut kunde jag inte ta mig ur sängen" säger den 25-åriga mamman, som sedan även hänvisade till svårigheterna med förlossningen: "När jag tittar tillbaka, förstår jag inte hur jag lyckades bära henne i magen eller förlösa henne på naturlig väg." Jodie var tvungen att vänta upp till 42 veckor innan läkarna bestämde sig för att framkalla förlossningen och höll på i 25 timmar innan hon födde en frisk och robust flicka på Preston sjukhus i Lancashire (UK).

"Jag insåg inte riktigt hur stor bebisen var förrän de vägde henne," säger Jodie.

Out of her carry cot and into her big girl seat on her pram, this is going too fast 😩😍

Pubblicato da Jodie Baines su Giovedì 17 novembre 2022

När hon promenerade med henne kunde många, särskilt i början, inte tro att hon var en nyfödd bebis: hon måste ha varit minst några månader äldre! Men utöver sin ursprungliga "storlek" lite utöver det vanliga, är Aria en drömtjej, som sover 7 timmar i sträck om dagen, precis som en liten ängel.

Vi vill bara önska denna mamma och hennes underbara familj allting gott!

Advertisement