Hon skiljer sig från sin man och förändrar sitt utseende radikalt: "Jag har bestämt mig för att visa mitt sanna jag"

av sofia

21 December 2022

Hon skiljer sig från sin man och förändrar sitt utseende radikalt: "Jag har bestämt mig för att visa mitt sanna jag"
Advertisement

Kärleksrelationer kan påverka din personlighet. Vanligtvis, när du är singel, tenderar du att välja ett utseende som framhäver dina fysiska egenskaper. Detta är ibland till och med ett omedvetet beteende som driver oss till att hitta en partner. När den andra halvan av äpplet väl har hittats tenderar man att slappna av eftersom förutom fysisk attraktion utlöses mental förståelse och långvarig kärlek: denna trygghet gör att den andra känner sig "trygg" över att visa sig som den är. Tyvärr stämmer dock inte detta ibland som det borde och vi tenderar att försumma eller "begränsa oss själva" för att leva upp till den standard som samhället kräver av oss. Marissa Pool, en ung 29-årig mamma, är mycket väl medveten om detta.

via Dailystar

Advertisement
TikTok / marissa.jeanelle

TikTok / marissa.jeanelle

I en video som delas på hennes TikTok-profil förklarar den unga kvinnan att hon tidigare "anpassade sig" till ett utseende som hon tyckte att en bra fru och mamma borde ha, men detta gjorde henne djupt olycklig. "Jag träffade mitt ex när jag var bara 17", förklarar hon. "Jag fastnade i rollen som fru och mamma som förväntades av mig och jag prioriterade inte mitt utseende eller någon annan aspekt av mitt liv."

TikTok-videon visar Marissa hur hon såg ut som flickvän, sedan som fru och slutligen som frånskild: "Det var definitivt en process, det hände inte över en natt", förklarar hon. "Först bytte jag garderob, för jag har alltid gillat alternativt mode sedan 12 års ålder. Jag trodde att jag inte kunde klä mig så här efter att jag blev fru och mamma. Jag blekte och färgade hela tiden mitt hår, så till slut, klippte jag av allt".

Advertisement
TikTok / marissa.jeanelle

TikTok / marissa.jeanelle

Efter att ha skilt sig från sin man i januari 2022, omvärderade Marissa vad hon ville ha i livet, och började visa sin kärlek till alternativ musik och valde en stil av kläder, hår och smink som hon alltid hade beundrat men aldrig provat tidigare. "Jag kan äntligen vara mig själv. Jag har bestämt mig för att om jag tar hand om mitt utseende trivs jag i mig själv, eftersom jag kan vara äkta och ärlig mot människor, utan att gömma mig av rädsla."

Mamman - som nu har nio tatueringar, inklusive logotypen för hennes favoritband Bring Me the Horizon, på bröstet - tar sig nu tid att fixa sitt hår och smink varje morgon och uppmuntrar andra mammor att göra detsamma: "Vi kan visa den bästa versionen av oss själva bara när vi trivs riktigt bra med oss ​​själva. Idag känner jag mig som en helt annan person. Jag är självsäker, jag mår bra och jag visar min riktiga personlighet".

Advertisement