Hon lämnar sitt jobb som lärare för att lägga ut underhåll för vuxna på nätet och tjänar 1 miljon på bara tre år

av sofia

10 Januari 2023

Hon lämnar sitt jobb som lärare för att lägga ut underhåll för vuxna på nätet och tjänar 1 miljon på bara tre år
Advertisement

Det krävs lite mod för att välja en ny väg i livet, för att följa sina instinkter, även om man är medveten om svårigheterna, men detta är också en av de vackra sakerna med livet. Detta gäller kanske ännu mer när du väljer att ägna dig åt något som med all sannolikhet kommer att kritiseras och ogillas av de flesta. Courtney Tillia, 4-barnsmamma och tidigare lärare, vet något om den saken. Även om läraryrket är ett kall, är hindren många och inför en mycket låg inkomst räcker ofta inte motivationen till. Courtney hade därför bestämt sig för att förändra sitt liv, men hon kanske inte förväntade sig att bli så framgångsrik och ha så höga inkomster. Vad arbetar hon med nu? Att lägga upp vuxet innehåll på nätet.

via NY Post

Advertisement

BLACK FRIDAY SPECIALS ARE NOW OPEN!!!! 🔥 And this year, Nick and I have decided to offer 50% off of our programs! 😱...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 24 novembre 2022

Courtney Tillia har insett att man tjänar mycket mer på att publicera vuxet innehåll på webben än på att vara lärare. Att bli medveten om detta fick henne att, istället för att tappa hoppet förändra sitt liv. Trots alla fördomar bestämde sig kvinnan, mamma till 4 barn, därför att dyka in i denna nya och lönsamma verksamhet. Faktum är att Courtney lyckades tjäna en hel miljon dollar på bara 3 år – ett belopp som hon, med sitt gamla lärarjobb, först skulle se efter 25 års arbete i klassrummet. Även om hennes jobb är ett jobb som kan rubba balansen i hemmet och påverka även de mest varaktiga vänskaperna, så var detta lyckligtvis inte fallet för Courtney. Hennes familj är mer enad än någonsin och tack vare inkomsterna från det hon lägger upp på nätet och hon är mycket glad över att kunna skämma bort sig själv. Vare sig det är resor, upplevelser eller middagar på restaurang spelar det ingen roll. Tack vare intäkterna lyckas Courtney dessutom donera pengar till välgörenhet.

Advertisement

Some of you have spent years and decades collecting evidence that you’re too much. Too emotional Too big of a...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 31 dicembre 2020

"Tack vare mitt företag har jag och min familj kunnat göra underbara saker. Det har varit en enorm inkomstkälla. Vi har kunnat resa, köpa bilar, flytta, men också hjälpa samhället" förklarar Courtney, nöjd över sitt arbete och de resultat som hon erhållit. Naturligtvis kommer hon knappast att kunna gå tillbaka från den väg hon har tagit, men hon säger själv att hon inte på något sätt har tänkt gå tillbaka till att vara lärare.

Det är inte lätt att hoppa in i något nytt, men Courtney har visat att hon hade modet att klara det. Det är inte något för alla att hålla på med den här typen av verksamhet, men det är tillvägagångssättet som räknas och om du tror på något måste du fortsätta insistera tills du uppnår dina mål.

Advertisement