En hund finns vid sin bästa väns sida från första skoldagen fram till examen

av sofia

12 December 2022

En hund finns vid sin bästa väns sida från första skoldagen fram till examen
Advertisement

När du bestämmer dig för att skaffa ett husdjur är det alltid en speciell händelse. I de flesta fall tror många först att de tar det här steget för att ha lite enkelt sällskap runt huset, men de inser snart att den lurviga lilla varelsen framför dem är så mycket mer: den är en del av familjen som alltid är närvarande både vid positiva händelser och under svåra stunder.

Ett exempel på detta är Ruger, en liten hund som funnits vid sin bästa väns sida från sin första skoldag i grundskolan tills han tog sin gymnasieexamen.

via TheDodo

Advertisement

1st day of 1st grade/ graduation night 12th grade. I'm an absolute emotional basket case, so happy Ruger has pulled through long enough to make it for Dyls graduation ♥️

Pubblicato da Corie Bliss su Lunedì 15 giugno 2020

På sin första dag i grundskolan poserade lille Dylan Bliss med en söt valp som heter Ruger vid sin sida. Faktum är att en intensiv vänskap omedelbart föddes mellan de två och Ruger delade med sig av alla viktiga händelser och ovärderliga upplevelser som formade Dylan till den unge man han är idag. "Oavsett vilken klass jag gick i, har jag alltid minnen av att jag kom hem och hälsades av Ruger vid dörren", skriver han.

Efter 11 år har Dylan bestämt sig för att ta ett nytt fotografi bredvid sin bästa vän: den här gången har dock den lilla hunden blivit gammal och Dylan är på väg in i de unga vuxnas värld. Bilden som visar dem tillsammans igen visar den unge mannen i sin examensuniform, direkt efter gymnasieceremonin han precis avslutat. Hans mamma, Corie, bestämde sig för att dela båda bilderna på Facebook och Dylan var glad över att ha ett foto som verkligen fångade Rugers mening i hans liv och den lojalitet och tillgivenhet som finns mellan dem.

Advertisement
Pubblicato da Corie Bliss su Sabato 5 agosto 2017

"Från de första dagarna av skolan och under alla familjeutflykter har Ruger alltid varit där. På semestern, när jag kom tillbaka från skolan, har han alltid suttit där i soffan eller ute med oss. Han finns praktiskt taget med i alla minnen av mitt liv" skriver Dylan. "Det är verkligen så. Jag har dussintals bilder på vår vackra hund," tillade Corie. "Vi har en liten gård och han älskar alla sina djur. Han älskar att springa runt och in och ut ur poolen hela dagarna. Han har ett väldigt bra liv. Vi har haft Ruger sedan han föddes. Han är varje del av våra liv."

Och vi hoppas att han kommer att kunna fortsätta vara en del av deras liv länge och finnas där för sin vän även vid de mål han kommer att nå i framtiden.

Advertisement