Den här herrelösa hunden kan inte sluta tacka polisen som matar den under karantänen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här herrelösa hunden kan inte…
Stolta, beslutsamma och mycket generösa - de som är födda i Stenbockens tecken har verkligen mycket att erbjuda 12 husmorsknep för att få bort även den mest envisa smutsen från hemmets föremål

Den här herrelösa hunden kan inte sluta tacka polisen som matar den under karantänen

Av sofia
2.000
Advertisement

Även Peru lider av de förödande konsekvenserna av coronaviruset och även här är vägarna öde samtidigt som antalet smittade personer ökar. De som blir lidande av denna obligatoriska karantän är inte bara människorna utan även de många herrelösa hundar som driver runt på gatorna i Cusco, en stad i Peru. Vem tänker på dem? Några godhjärtade poliser har fortsatt mata dessa försvarslösa varelser, även under isoleringen, då det varit sällsynt att möta en enda levande själ ute på gatorna. Som vi vet är hundar oerhört intelligenta och visar stor tacksamhet och kärlek gentemot de som visar dem lite vänlighet.

Det finns de som inte längre har ett jobb och en fast månadslön och det finns djur på gatan som på samma sätt räknade med den där lilla brödbiten för att överleva varje dag. En brödbit som de nu sällan ser på grund av coronavirusepidemin som tvingar de flesta av invånarna att hålla sig hemma. Lyckligtvis är dessa små gatuhundar dock inte helt övergivna, en grupp peruanska poliser lyckas faktiskt ibland mata hundarna.

Resultatet av denna vackra gest syns tydligt i videon som någon filmat där en av de "lyckligt lottade" hundarna springer och hoppar av glädje som ett tecken på tacksamhet. En ostoppbar dans för att säga "tack" till den man som uppenbarligen gett honom mat dag efter dag och räddat honom från att dö av svält.

Tags: DjurHundarRörande

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack