En adopterad pitbull kan inte sluta krama om flickan som räddat den från djurskyddshemmet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En adopterad pitbull kan inte sluta…
Den här flickan kan inte behålla sin katt och lämnar en lapp till den som kommer att adoptera den: Den här mannen köper havssköldpaddor på marknaden för att släppa ut dem i havet

En adopterad pitbull kan inte sluta krama om flickan som räddat den från djurskyddshemmet

Av sofia
21.776
Advertisement

Att adoptera en hund från kenneln är en god gärning. Varje hund förtjänar att ha en ägare, som kan ge den all den uppmärksamhet den behöver och garantera den ett skydd mot kylan. Djurskyddshem är sorgliga platser, men alltid fulla av hopp. Hundarna, såväl som volontärerna som ger sin tid och sin styrka här, samt ger en gnutta hopp om att någon kommer med avsikten att rädda ett liv.

Lyckligtvis finns det i världen människor som Kayla Filoon, en ung flicka som verkligen ville ha en valp att ta hand om, och hon hittade den på djurskyddshemmet.
 

via: The Dodo

And THIS right here people is why you should adopt!!! My niece and her newly adopted ACCT Philly dog of less than 2...

Pubblicato da Jamie Holt su Lunedì 6 febbraio 2017

Fast besluten att adoptera en valp begav sig Kayla till ett djurskyddshem, hennes ögon möttes av en misshandlad pitbulls blick. Hans tidigare ägare ville inte längre ha honom och lämnade honom på hemmet. Han var väldigt mager och hade ingen päls varken på öronen och på svansen. Trots hans utseende visste Kayla i sitt hjärta att denna pitbull var det exakta skälet till varför hon hade kommit.

Russ är namnet som Kayla gav sin nya pitbull, han knöt mycket snart an med sin nya matte. Kayla tog med honom hem och hunden var fortfarande mycket rädd och desorienterad och lämnade inte hennes sida ens en sekund.

En kväll satt Kayla på soffan och gjorde sina läxor på datorn, Russ var där med henne, men han satt inte bara bredvid henne. Russ satt mycket nära henne, som om han letade efter sällskap och samtidigt ville tacka flickan för att ha adopterat honom. En mycket ömt scenario som hennes rumskamrater fångade på bild. Russ somnade nära Kayla och kände sig skyddad i sitt nya hus omgiven av okända människor.

Många tror att pitbullhundar är en ras från vilken det är bättre att hålla sig på avstånd, men kanske beror det på ägaren och hur den tränar sin hund. Russ, som så många andra övergivna hundar, var bara en varelse i behov av ett hem och massor av kärlek.

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack