Hunden kan inte sluta krama personen som räddade honom (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Hunden kan inte sluta krama personen…
Unga idrottare hoppar över träningen och skottar istället snö för de äldre i närområdet Han ber sin mobbade klasskamrat att följa med honom till gymmet och skänker honom skorna som han alltid har önskat sig

Hunden kan inte sluta krama personen som räddade honom (+VIDEO)

23 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
14.234
Advertisement

Det är verkligen fantastiskt hur många hundar som har blivit misshandlade eller övergivna tidigare inte visar någon förbittring mot människor. Ändå är det bara på grund av mänsklig själviskhet som de aldrig har fått känna till en familjs sanna tillgivenhet eller, ännu värre, växt upp i kedja och blivit illa behandlade. Som tur är verkar hundar "känna igen" de människor som har ett stort hjärta och kanske är det därför de kan lita på dem som kommer för att ge dem en skål mat, en klapp och massor av kärlek för resten av livet.

Clarence är en stor hund som, efter att ha levt större delen av sitt liv på en bakgård, blev övergiven precis utanför ett köpcenter. En förening som sysslar med att hitta hem åt övergivna hundar som han, ingrep innan sprutan som skulle låta denna söta honungsfärgade Golden Retriever somna in för alltid.

After being abandoned by his family at the Walmart parking lot and then again at the shelter when they refused to pick...

Pubblicato da Cat Suzuki su Giovedì 30 dicembre 2021

Clarence ser ut som en av de där hundarna som inte skulle vilja annat än att ingå i en kärleksfull familj. Tyvärr övergavs han av skrupelfria människor på parkeringen till en Walmart, i USA. Denna vackra Golden Retriever befann sig plötsligt ensam, men han blev omedelbart "vän" med två andra herrelösa hundar som strövade omkring där (en av dem var en Schäfer). Djurkontrollstjänstemännen lyckades fånga Clarence och Schäfern och förde bort dem därifrån.

Pubblicato da Cat Suzuki su Martedì 21 dicembre 2021

Ett dramatiskt möte, tyvärr: djurkontrollstjänstemännen ringde omedelbart till Clarences ägare, som vägrade komma och hämta honom. Så, denna stora vackra hund hamnade på "dödslistan" för att somna in för evigt. Som tur var kunde volontärer från Hounds in Pounds, en förening som bryr sig om hundar och tar hand om att hitta ett hem till dem så fort som möjligt, de tog hand om Clarence och började söka ett hem åt honom.

Volontärerna märkte omedelbart Clarences godhet: trots att han inte hade haft ett bra liv, hade han fortfarande sin tro på människan intakt. Ett bevis på det är detta foto där den söta hunden bokstavligen kramar benet på personen som räddade has liv.

Advertisement

Groomed up (of course the groomer said she would adopt him 🙄) and ready for his meet and greet this weekend. We are not...

Pubblicato da Cat Suzuki su Mercoledì 12 gennaio 2022

Med den kramen verkar Clarence säga "Gå inte snälla. Låt mig få följa med dig, lämna mig inte här". Volontärerna skrev på Facebook: "Han är söt, snäll och så väldigt tacksam över att vara här i säkerhet hos oss". Den goda nyheten är att Clarence har hittat sin favoritfamilj som är villig att behålla honom för alltid och ge honom det liv han förtjänar.

Clarence har hittat en familj som älskar honom!

No more Wal-Mart parking lots. No more roaming around waiting for his family. No more loser family. Happy Life Clarence ❤️

Pubblicato da Cat Suzuki su Domenica 16 gennaio 2022

En jättebra nyhet för denna väldigt vackra hund!

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack