En höna adopterar övergivna hundvalpar som finner tröst och kärlek under hennes vingar - TittaPaVideon.se
x
En höna adopterar övergivna hundvalpar…
15 bilder på djur som inte är medvetna om sin ovanliga storlek Barnen var otrevliga mot busschauffören så mamman låter dem gå 7 km till fots för att komma till skolan

En höna adopterar övergivna hundvalpar som finner tröst och kärlek under hennes vingar

29 December 2020 • Av sofia
3.468
Advertisement

I djurens värld finns det vissa arter som verkar ha en medfödd moderinstinkt, redo att komma fram när det behövs. Vissa djur verkar faktiskt ha fötts med denna gåva som de bara väntar på att få plocka fram. Samma sak gäller människor eftersom en del människor inte verkar vara särskilt intresserade av sina barn eller att ta hand om dem, medan andra skulle göra vad som helst för att bli föräldrar. På tal om moderinstinkt, på en gård i Vale do Paraíso i Brasilien, ville en jordbrukare dela en video där man ser en av hennes hönor som tar hand om några hundvalpar.

Valparna övergavs av sin mamma, som av den brasilianska bonden beskrevs som "ointresserad" av att ta hand om sina valpar. En av hönorna på gården har däremot bestämt sig för att vara surrogatmamma! Mammahöna är extremt beskyddande gentemot sina ungar, som fullt ut erkänner hennes roll som mamma. Som kvinnan säger i videon får ingen komma för nära valparna utan att hönan jagar bort dem. Kärleken mellan de två olika arterna är tydlig och understryker hur otrolig naturen är. Valpen vilar tryggt under hönans vinge är kanske en av de sötaste och mest rörande scenerna vi har sett på länge.

Tags: DjurHundarRörande

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack