Ett par störs av ett gråtande barn på en restaurang och ber om att få byta bord, men mamman till barnet blir vansinnig

av sofia

08 December 2022

Ett par störs av ett gråtande barn på en restaurang och ber om att få byta bord, men mamman till barnet blir vansinnig
Advertisement

I samband med ett barns ankomst lägger många par undan sina stunder tillsammans för att ägna sig helt åt sitt barn. Detta är rätt och framförallt en nödvändig sak, men vi vet även hur viktigt det också är att behålla en viss harmoni och unna sig själv stunder som par för att se till att relationen fortsätter att fungera bra.

Detta är just vad de två makarna som är huvudpersoner i den här historien hade valt att göra. Det tråkiga är att deras kväll inte riktigt gick som de hade tänkt sig. Låt oss berätta vad som hände.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

I ett långt inlägg på Reddit berättade en kvinna om sin upplevelse med sin man på en restaurang. De var ute på middag en lång tid efter födseln av deras barn och hade bestämt sig för att komma hemifrån några timmar och njuta av en romantisk middag. De hade bokat plats med romantisk stämning och det verkade vara den perfekta miljön för en kväll för att spendera lite tid utan barnen, men detta var inte exakt vad som hände.

"Vi hade precis beställt vår mat när ett annat par med ett litet barn satte sig vid bordet bredvid vårt - sa inläggets författare - Barnet började gråta direkt och blev snart outhärdligt. Föräldrarna försökte trösta honom, men varje gång han verkade ha somnat, började han gråta igen. Vid det tillfället ville min man och jag bara gå, men maten var på väg och vi kunde inte - fortsatte kvinnan - så vi bad servitören att byta bord och förklarade vår situation ".

Den anställde, som förstod dem, bestämde sig för att hjälpa dem omedelbart och lät duka upp ett annat bord och uppenbarligen var de inte de enda - ett annat par hade också bett om samma sak. När barnets mamma insåg detta blev hon rasande och bestämde sig för att säga ifrån.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Hon vände sig oförskämt till mig och sa till mig att jag inte förstod för att jag inte har barn, i verkligheten har jag 2 - sa kvinnan - och argumenterade att barn är människor och borde respekteras och att man bör acceptera att de kan få raserianfall och vara högljudda, vilket hon inte kunde råda bot på. Vid det tillfället sa jag till henne att hon kunde ta sin son till ett ställe där han kunde vara mer bekväm och lugn, samtidigt som de andra gästerna på restaurangen kunde äta i fred." .

Situationen eskalerade tills paret klev upp från bordet och bestämde sig också för att strunta i det gråtande barnets mamma och att njuta av den återstående delen av kvällen. När hon väl kom hem och efter att ha berättat detta sa några personer till henne att hennes beteende hade varit överdrivet och att hon kunde ha gjort ett annat val, vilket fick henne att tvivla på det hon hade gjort.

Reddit-användarna höll dock med henne, stöttade henne och sa till henne att hon hade gjort rätt. Vad tycker du om saken?

Advertisement