En byggarbetare som äter lunch ur en diskmedelsförpackning blir retad av sina kollegor

av sofia

22 November 2022

En byggarbetare som äter lunch ur en diskmedelsförpackning blir retad av sina kollegor
Advertisement

De som arbetar på kontor och har en 8-timmars arbetsdag vet att de kommer att behöva äta lunch utanför hemmet och har därför två alternativ: antingen att köpa mat varje dag på ett café eller en restaurang, eller att ta med egen färdig lunch. De flesta väljer det andra alternativet, både av ekonomiska skäl och på grund av matpreferenser. Vem som har ett fast schema som anställd går egentligen och äter på restaurang varje dag? Sanningen är att man ofta gör uppoffringar för att spara lite extra pengar. Och detta är förmodligen orsaken till att dagens huvudperson hamnade i rampljuset och filmades av sina kollegor när han åt från en mycket speciell behållare.

via TikTok / josegarcia.jodasdeobra

Advertisement
TikTok / josegarcia.jodasdeobra

TikTok / josegarcia.jodasdeobra

Det slutade med att denna byggarbetare blev retad på skoj av sina kollegor under sin lunchrast. Orsaken till detta? Mannen hade tagit med sig sin lunch hemifrån och ingen hade något att säga om den saken, men när de tittade närmare insåg dock kollegorna att mannen inte använde en klassisk matlåda eller i alla fall en lufttät behållare för livsmedel, utan en gammal diksmedelsförpackning. Även om behållaren självklart hade rengjorts ordentligt innan den användes som take-away-behållare för mat, fick kombinationen med diskmedel ändå arbetskollegorna att rynka på näsan.

Användaren "josegarcia.jodasdeobra" var den som la upp videon på TikTok, där scenen sågs av över 3 miljoner användare, trots att det var ett väldigt kort klipp.

Advertisement
TikTok / josegarcia.jodasdeobra

TikTok / josegarcia.jodasdeobra

Videon fick många kommentarer, vilket öppnade upp för en oändlig debatt om hygien och behållare. Videon är helt klart bara filmad på kul, kollegorna ville bara roa sig lite under sin lunchrast och mannen som är huvudpersonen i videon log direkt så fort han insåg att han blev filmad. Ändå måste scenen ha gjort att många människor kände igen sig då förmodligen alla någon gång har varit i en situation som liknar den här mannens. När allt kommer omkring har vi alla ätit mat ur en återvunnen plastlåda minst en gång i livet. Sedan finns det de som berömde hans fru som förmodligen hade gjort i ordning mannens lunch: "Hon hade i vilket fall gjort i ordning mat till honom, den kvinnan är guld värd", lyder kommentarerna. Och återigen, några kvicka kommenterade med hänvisning till förpackningens karaktär: "Ja, du är åtminstone säker på att din mat inte kommer att ha några bakterier".

Kort sagt var det många som identifierade sig med den här mannen och sa att de någon gång i livet upplevt något liknande. Har detta hänt även dig?

Advertisement