49-åring kritiseras för att hon har på sig bikini: "Jag har hellre kul än att lyssna på vad folk säger om mig"

sofia

20 November 2022

49-åring kritiseras för att hon har på sig bikini:
Advertisement

Det sägs ibland att ålder inte spelar någon roll och att andra aspekter av livet måste beaktas när man bestämmer vad man ska göra eller inte. Alla håller dock inte med om denna idé och vissa människor ger fritt utlopp åt sina tankar i form av ovänliga kommentarer och kritik mot dem som tvärtom gör det till sin livsstil.

Ett exempel på detta är berättelsen om en 49-årig kvinna som fick hård kritik på grund av vad hon hade på sig som enligt många inte var passande för hennes ålder. Låt oss tillsammans ta reda på detaljerna i den här berättelsen.

via The Sun

Advertisement

Paula Ede är en fantastisk kvinna på tröskeln till 50, mamma till tre barn och mormor till fem barn, som har "stört" folk på nätet genom att lägga upp några bilder på sig själv i bikini. Sedan dess har en stor debatt uppstått kring hennes påstådda fräckhet och många har uttryckt sig emot hennes klädval.

Enligt många användare är det faktiskt, efter att ha nått en viss ålder, lämpligt att lägga undan alltför ungdomliga kläder och att klä sig på ett "lämpligt" sätt. Men vem har rätt att bestämma vad som är lämplig klädsel för 50-åringar? Det finns inga exakta regler i detta avseende och alla väljer utifrån sina egna behov, sin kropp, sin stil och, varför inte, sin mer eller mindre ungdomliga anda.

Många män och många kvinnor gillar inte att ge upp vad vi skulle kunna definiera som mer ungdomliga kläder för att bära "vuxna" saker, men är det så fel? Absolut inte för Paula, därför har hon valt att inte låta sig skrämmas av de som kritiserar henne, och fortsätter med huvudet högt.

pcminchella_paulaede/Instagram

"Om du vill ha på dig bikini, gör det, oavsett din ålder" - säger kvinnan. Så istället för att fokusera på negativa kommentarer om henne, föredrar denna mormor att ha roligt och ge fritt spelrum åt sin passion för mode. Hennes garderob är full av kläder av alla slag och former, inte för dyra, men vackra och eleganta. För att inte tala om att hon har en vacker kropp som hon lyckas behålla tack vare 4 dagar i veckan på gymmet och promenader till jobbet.

Hon har kroppen för det och viljan att göra det så varför ska hon ge upp detta och inte ha bikini på grund av andras kommentarer? Hon valde att inte lyssna och fortsätta med huvudet högt.

Håller du med?

Advertisement