x
Hon har 9 barn och ett tionde på väg:…
Hon blir hemskickad från kontoret för att hennes klädsel Brudgummen kastar bröllopstårtan

Hon har 9 barn och ett tionde på väg: "Vi spenderar 1 500 euro i månaden bara på mat"

14 November 2022 • Av sofia
18.874
Advertisement

Att få barn är många människors dröm. Det finns de som bestämmer sig för att skaffa ett eller två och de som istället tänker, vill och gör allt för att få en superstor familj. Det finns unga par som vill ha många barn och övervinner alla svårigheter för att nå det önskade antalet.

Mamman och pappan som vi vill prata med dig om idag är ett exempel på detta. De är två unga föräldrar som redan vid 29 och 33 års ålder har 9 barn och väntar det tionde. Låt oss berätta mer om dem.

via: Mirror

Amanda Sellers och hennes man Chris bor i Virginia, i USA, och de träffades 2013. Sedan dess har de aldrig varit ifrån varandra och började redan tidigt fundera på sin framtid tillsammans och framför allt på att bilda familj. När förhållandet började var mannen redan pappa till två barn, Ryan och Logan, från en tidigare partner och skulle aldrig ha drömt om att skaffa fler. Men sedan träffade han sin bättre hälft och allt förändrades.

"Jag har alltid velat ha en stor familj - berättar  kvinnan - Kort efter början av vårt förhållande började Chris och jag försöka och 2014 kom Liam. 2015 föddes sedan våra två tvillingar, Mya och Mine. Efter det, kom Asher och Brycen 2017, Eli 2018 och Emma 2020. Jag har varit i stort sett gravid hela tiden, förutom 2021, och nu väntar vi vårt tionde barn. De kommer alla överens och jag försöker lära dem att göra allt hemma, så att de ska vara självständiga - säger hon - De hjälper mig med hushållsarbetet och kan även hjälpa till med att laga mat".

Den stora familjen påverkas tydligen inte av de många medlemmarna, tvärtom verkar de vara välorganiserade. Hur klarar man till exempel många måltider och att storhandla för 12 personer varje månad?

Amanda berättar att de i början av månaden organiserar sig så att alla basvaror finns och de köper konserver för över 1000 euro och spenderar runt 400 euro på färskvaror. "Vi har en frys och ett stort kylskåp för att lagra de månatliga varorna" - förklarar hon.

Advertisement

Organisationen måste därför vara maximal, både när det gäller samlevnad och städning, samt för resor, för vilka de använder en 15-sitsig skåpbil. Amanda sa att ibland kan det vara väldigt kaotiskt, men allt går att göra om man bara vill det. Och till dem som ifrågasätter den uppmärksamhet som varje barn får eller inte, försäkrar hon alla om att hon tillsammans med sin partner ägnar sig åt var och en av dem.

Vi har inget att säga angående detta pars effektiva organisation och vi hoppas att allt kommer att fortsätta fungera så här bra för dem, även efter ankomsten av deras tionde barn. Lycka till!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack