x
Hon blir hemskickad från kontoret för…
Hon jobbar som vaktmästare i en skola, några år senare blir hon den mest omtyckta läraren på skolan Hon har 9 barn och ett tionde på väg:

Hon blir hemskickad från kontoret för att hennes klädsel "distraherar kollegorna"

14 November 2022 • Av sofia
1.361
Advertisement

Attraktionskraft är verkligen en naturlig gåva som alla skulle vilja ha, faktiskt är snygga människor ofta avundade av andra och anses vara "lyckligt lottade", men även denna gåva kan ha sina nackdelar. Marie Dee, en kontorsanställd som även jobbar som modell på nätet hävdar att hon blev hemskickad från sin arbetsplats för att hennes kläder var "olämpliga" och "distraherade kollegorna." I verkligheten var den unga kvinnan klädd i en mycket enkel liten svart klänning, vilket inte borde ha orsakat all denna uppståndelse. Men låt oss ta det hela från början.


Marie Dee – som även arbetar som influencer på olika sociala medieplattformar – förklarade missförståndet hon upplevde med HR-avdelningen i en video som nyligen lades upp på TikTok. I videon, som har samlat på sig 32 miljoner visningar, visar Marie upp sin svarta klänning som, även om den är tight, är knälång och döljer hela överkroppen. Men uppenbarligen är klänningen inte tillräckligt formell för hennes HR-avdelning, som började klaga.

"Jag är ledsen, men du kan inte ha på dig den. Den är för avslöjande och distraherar kollegorna", säger en HR-representant utanför skärmen. "Distraherar den?" frågar Dee. "Mycket", svarar den andra kvinnan.

I en andra uppdateringsvideo delade Marie ett nytt möte med HR-representanten efter att bilder från deras möte kommit ut på webben. "Jag kom precis ut från ett möte med vd:n och han ville att jag skulle be dig om ursäkt angående klänningen du hade på dig häromdagen. Han tyckte att den var passande", förklarade kvinnan." Men nu när du är här kan vi diskutera det du har på dig idag... Det är överdrivet, verkligen överdrivet", tillade hon.

”Kan du förklara?” frågade Marie, som hade på sig en grön klänning väldigt lik den lilla svarta klänningen, men med längre ärmar och en krage med dragkedja och lite urringning. "Den är väldigt urringad", svarade kvinnan. Marie brast ut i skratt och blev hemskickad för andra gången på grund av sina kläder.

Videorna har erövrat nätet och många användare har tagit modellens sida: "Du är inte utmanande, du är bara väldigt vacker. Den kvinnan är svartsjuk", kommenterade en användare. Andra menar dock att det är en enkel iscensättning gjord bara för att synliggöra modellen: "Människor är så godtrogna ...", skrev en kille.

Vad tycker du om saken? Tycker du att det borde finnas en speciell klädkod på kontoret? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Tags: WtfKvinnorJobb
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack