x
"Jag skulle aldrig kunna leva med mindre…
Blond, blåögd och muskulös: den 35-åriga prästen som tränar crossfit och är omtyckt bland damerna De gifter sig efter att ha lärt känna varandra på nätet och hon får möjligheten att donera en njure för att rädda livet på sin man

"Jag skulle aldrig kunna leva med mindre än 10 000 euro i månaden" och får stark kritik

08 November 2022 • Av sofia
1.423
Advertisement

Att hitta ett bra jobb som är tillfredsställande och dessutom välbetalt är de flesta människors dröm. Det finns de som redan från tidig ålder föreställer sig en viss framtid och har de tur och arbetar hårt kan de när de växer upp också lyckas och sedan finns det människor som måste "nöja sig" med det de kan få för att kunna överleva. Dessa människor tvingas lämna sina ambitioner åt sidan och måste istället titta på vad som är praktiskt och hur de ska kunna ha en inkomst, för att ha råd med ett hem och försörja sin familj.

Att nöja sig är dock inte ett verb som alla verkar kunna acceptera och huvudpersonen i den här historien är ett tydligt bevis på detta. Hon är en ung kvinna som efter ett uttalande på sociala medier bokstavligen överväldigades av kritik och kommentarer. Låt oss kika på vad som hände.

via: Daily Mail

Liv B är en 25-årig kalifornisk kvinna som gett upphov till stark debatt på webben för att hon hävdade att hon inte kan leva på en månadslön på mindre än 10 000 euro. En sak som många användare inte var överrens om, och hävdar att du kan klara dig med mycket mindre.

Den unga kvinnan sa i flera videor som lagts upp på hennes Tik Tok-profil helt enkelt att en liknande siffra varje månad inte tillåter henne att göra allt det hon vill och att en lön på cirka 120 000 euro per år inte är värd någonting när du bor i vissa områden av världen. "Jag spenderar 2 000 euro i månaden för huset och ungefär lika mycket för mat - berättar tjejen - För att inte tala om att jag tycker om att göra många saker: sport, resor och mycket mer, så det är omöjligt för mig att leva med mindre än 10 000 euro per månad".

Hela diskussionen härrörde från ett klipp där 25-åringen uppgav att hon inte hade för avsikt att acceptera jobb med timlön, eftersom dessa inte skulle tillåta henne att nå den månadssiffra som passar hennes livsstil. "Jag kommer aldrig att arbeta för timlön - erkände han - Att arbeta på det här sättet i USA är praktiskt taget onödigt, jag föredrar att investera, bygga upp min framtid och mitt företag".

Den blivande musikern fick vid det här laget en kommentar från en man som förklarade att han jobbade för timlön med vilken han lyckas uppnå en årslön på 117 000 euro. En mycket hög siffra som inte alla lyckas komma upp i och som, precis som man kan läsa i många andra svar, skulle vara ett mål för många.

Advertisement

Men detta övertygade inte Liv B och hon fortsätter att driva sina idéer vidare. Naturligtvis bad tjejen om ursäkt för hur hon uttryckte sina tankar och sa att detta oavsiktligt kunde ha upplevts som kränkande av en del människor, och detta var inte hennes avsikt. Hon var dock angelägen om att understryka att för hur hon föreställer sig sitt liv och vad hon planerar att göra, inklusive att investera i sin framtid som musiker, behöver hon tillräckligt med pengar för att kunna fortsätta försöka, innan hon når sina mål.

Vad tycker du om hennes sätt att se på saken?

Tags: MärkligtKvinnorJobb
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack