De lägger undan pengar och ger sin mamma en bil: "Det var ett sätt för att tacka henne för allt det hon gjort för oss"

sofia

24 November 2022

De lägger undan pengar och ger sin mamma en bil:
Advertisement

När man blir vuxen börjar man lättare förstå alla de ansträngningar som ens föräldrar gör och - ofta - börjar en djup känsla av aktning gentemot dem att uppstå, så stor att den motiverar barnen att vilja göra något för att visa sin tacksamhet till de människor som tagit hand om dem.

Detta kände även bröderna Daniel och Jason Knust från Wollongong i Australien. Tillsammans bestämde de sig faktiskt för att tacka kvinnan som uppfostrat dem på ett exemplariskt sätt.

via DailyMail

Advertisement

Instagram - @dk_definition

De två bröderna bestämde sig för att köpa en ny bil åt sin mamma, Carol. Som många barn var Daniel och Jason lite svåra att hantera i sin ungdom och deras mamma hade två olika jobb för att kunna klara att ta hand om dem på egen hand.

"Vi var inte direkt lätta att hantera när vi växte upp och hon gjorde mycket för att hålla oss i shack. Hon hade två jobb för att försörja oss och ge oss en utbildning. Så det här var ett sätt att säga tack för allt. En av våra drömmar var verkligen att kunna betala tillbaka genom att ta hand om henne senare i livet”, förklarar Daniel.

"En dag anförtrodde min mamma oss att hon alltid velat ha en bil och detta är något som fastnat hos min bror och mig", förklarade Daniel. Så, tillsammans med Jason, bestämde sig de två bröderna för att spara pengar för att kunna överraska sin mamma. "Vi sparade lite varje vecka med vetskapen att vi en dag skulle kunna köpa hennes drömbil," berättar han.

Efter fem år har den dagen äntligen kommit och den har även förevigats i en video, inspelad av Daniels fru. I videon kan mamman ses mållös inför den gigantiska gåvan hon precis fått av sina barn. Medan hon står chockad framför sin drömbil, kan hon inte säga annat än ett mycket förvånat "nej", och upprepar det om och om igen medan hennes söner, roade av hennes reaktion, följer henne till bilen.

Advertisement

"Vi ville visa tacksamhet till vår vackra mamma som jobbat så hårt för att ge oss allt i livet. Jämfört med vad hon har gjort för oss genom åren är det här ingenting", skrev Daniel på Instagram. "En liten present för att visa henne hur mycket vi uppskattar allt hon har gjort för mig och Jason. Jag har velat göra det här i 10 år och idag har en långsiktig dröm gått i uppfyllelse. Hårt arbete lönar sig, och det är något vår mamma lärt oss redan från tidig ålder och det kommer vi aldrig att glömma", tillade han.

Vad tycker du om denna underbara gest?

Advertisement