Brudgummen kastar bröllopstårtan "med våld" på bruden och scenen ger upphov till stark debatt

av sofia

14 November 2022

Brudgummen kastar bröllopstårtan "med våld" på bruden och scenen ger upphov till stark debatt
Advertisement

Alla vill att bröllopsdagen ska vara perfekt i minsta lilla detalj, men detta händer nästan aldrig: det är för många saker som står på spel för att allt ska gå bra, men ofta förvandlas även de små oplanerade sakerna till positiva minnen som kan få brudparet att le varje gång de tänker tillbaka på den dagen.

Detta var fallet med Kelsey Carson och hennes nyblivna man Tony, båda från Kingston, Tennessee, USA. Paret valde att dela videon av ögonblicket då tårtan skärs på TikTok-kontot @kelsboyd3 och fick hundratals motstridiga kommentarer. Låt oss tillsammans kika på varför de fick dessa reaktioner.

via DailyMail

Advertisement
TikTok - @kelsboyd3

TikTok - @kelsboyd3

Videon – som har nått 2,8 miljoner visningar – visar Kelsey och Tony delta i den uråldriga traditionen med "cake smash", en liten lek som brudparet gör när de skär tårtan som går ut på att de båda smetar ut lite i ansiktet på den andra, men - utan att Kelsey visste om det - hade brudgummen sin egen lilla plan för hur han skulle göra detta ögonblick "unikt". Det Kelsey gjorde var ganska passande: enligt traditionen tog bruden en liten tårtbit och smetade den på sin mans ansikte. Paret skrattade, gästerna trivdes och allt gick bra.

Men när det var Tonys tur bestämde han sig för att gå steget längre och kastade en stor tårta i ansiktet på bruden och gjorde det tillräckligt hårt för att få henne att vackla bakåt. Om du tror att bruden var mycket besvärad av allt detta, har du fel: både Kelsey och hennes nya man skrattade roat, även efter det att tårtan låg på marken. Många användare har dock inte förstått humorn.

Advertisement
TikTok - @kelsboyd3

TikTok - @kelsboyd3

Vissa blev till och med oroade över vad de såg: "Det är inte bara aggressivt, utan också väldigt pinsamt", kommenterade en användare. "Om han känner sig bekväm med att göra det inför alla hennes vänner och familj är det ett problem. En tydligg varninggsignal", skrev en annan tittare.

Det var dock inte alla användare som kritiserade gesten och vissa försvarade makarna och rådde andra människor att lugna ner sig lite: "Alltså, till slut skrattade hon, hon var inte ens arg", påpekade en ung man. "Wow, du bör inte vara i ett förhållande om du är så känslig", kommenterade en annan person.

Vad tycker du om saken?

Advertisement