x
Hon "hyr ut" sin man för 40 pund i…
En taxichaufför har en otrogen man i sin bil och vägrar köra honom Den här kvinnan har inte borstat tänderna på 10 år: Trots detta har jag ett perfekt leende

Hon "hyr ut" sin man för 40 pund i timmen till alla de som behöver hjälp i hemmet och får en massa bokningar direkt

03 November 2022 • Av sofia
392
Advertisement

Det finns alltid något som behöver göras eller lagas hemma, eller hur? Oavsett om det gäller att fixa ett uttag eller montera ett skåp, är sanningen att inte alla kan göra vissa saker på ett effektivt sätt. Manuellt arbete har alltid varit ett manligt privilegium och även om så inte längre är fallet idag, fick en kvinna den briljanta  idén att "utnyttja" sin mans förmågor. I en tid då man måste uppfinna nya arbeten, har detta par startat den idealiska verksamheten: "Jag hyr ut min man för ströjobb". Idén kom till mannens fru, som ville använda humor för att marknadsföra sin nystartade verksamhet. Ingen av dem trodde att det skulle gå så bra!


Any ideas what it’s going to be?

Pubblicato da Rent my handy husband su Venerdì 14 ottobre 2022

Laura Young, en 38 år gammal kvinna från Milton Keynes, kom på en bisarr men vinnande idé för att tjäna lite extra pengar: att "hyra ut" sin man för 40 pund i timmen eller 250 pund för en hel dags arbete. Maken James har alltid varit väldigt duktig på hemmasysslor och Laura tänkte att hon kunde erbjuda alla som inte kan sätta upp ett tält, montera möbler, klippa gräsmattan eller någon annan liknande uppgift, hjälp av sin man. Till en början trodde ingen av dem att idén verkligen skulle fungera, men James blev själv positivt överraskad över att han fick sitt första jobb på bara en dag. Än så länge är paret så överarbetade att de har varit tvungna att säga nej till en del kunder och minska sina veckotimmar.

The team!! Discount available to: Over 65’s Disabled Carer’s Universal credit *proof of eligibility required* www.rentmyhandyhusband.co.uk

Pubblicato da Rent my handy husband su Giovedì 30 giugno 2022

Eftersom James är mycket duktig på gör-det-själv och hantverk som inkluderar handdekorering, mattläggning och plattsättning, bestämde sig Laura för att annonsera hans kunskaper på Facebook och på Nextdoor, ett socialt nätverk som skapats speciellt för människor från samma stadsdel för att komma i kontakt med varandra och erbjuda ömsesidig hjälp. James sköter naturligtvis sysslorna, medan hans fru Laura bokar möten och tar hand om sociala kanaler. Under julperioden bestämde de sig för att erbjuda en extra tjänst: installation av utomhus- och inomhusbelysning. Det är så många kundmöten att James har varit tvungen att sluta sitt gamla jobb och nu är han hantverkare på heltid, måndag till fredag, 9-17, medan Laura var tvungen att bli hemmamamma för att kunna att ta hand om deras 3 barn, varav två lider av autism.

Advertisement

James fick också diagnosen autism 4 år innan han startade den här verksamheten och förmodligen hade hans farfar, som arbetade som kärnkraftsingenjör, också någon autismspektrumstörning. Laura bekräftade att hennes man kan koncentrera sig mycket bra på projekt som kräver byggande och en god dos av skicklighet: "Han är riktigt bra på att bygga saker och han bryr sig aldrig om instruktioner. Så jag tänkte att det skulle vara en typ av verksamhet som han skulle kunna hålla på med". Sedan tillade hon: "Han har ett väldigt metodiskt sinne och kan tänka utanför ramarna. Han ser saker annorlunda."

Paret får jobbförfrågningar även från andra städer: "Vi har till och med fått förfrågningar så långt som från Manchester. Vi sa till dem att det kunde vara mer praktiskt att hitta någon närmare dem, på grund av de extra kostnaderna, men självklart skulle vi ställa upp!"

Utöver det ger paret även rabatter till dem som arbetar inom sjukvården, 65-åringar, funktionshindrade, vårdgivare och personer som lever på bidrag: ”Vi vet vad det innebär att vara föräldrar till barn med särskilda behov och vi vet vad det innebär att kämpa för att få pengar och att behöva spara". Ett lovvärt initiativ, håller du inte med?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack