Han tillbringar 29 timmar på ett flyg där han tvingas höra ett barn skrika oavbrutet - en upprörd passagerares inlägg

sofia

22 Oktober 2022

Han tillbringar 29 timmar på ett flyg där han tvingas höra ett barn skrika oavbrutet - en upprörd passagerares inlägg
Advertisement

Att flyga är ingen trevlig upplevelse i sig för många människor, men om man dessutom måste sitta och lyssna på de oupphörliga skriken från ett litet barn kan det förvandlas till en riktig mardröm. En ung musiker och skådespelare fick veta hur detta känns när han nyligen var tvungen att resa från Nya Zeeland till Berlin i Tyskland, på en 29-timmars flygresa. Om man hoppas på att inte bli störd under korta resor, kan du ju bara tänka dig hur viktigt det är på ett flyg av denna varaktighet! Tyvärr kan man dock aldrig förutse vem som kommer att sitta på platsen bredvid oss ​​eller mer generellt på det flygplan vi valt för resan. Tyvärr hade denna man inte särskilt mycket tur.

via TikTok / balubrigada

Advertisement
TikTok / balubrigada

TikTok / balubrigada

Henry Beasley hoppades förmodligen kunna slappna av och ta det lungt under den långa resan som skulle ta honom från Nya Zeeland till Europa, närmare bestämt till Berlin. En sådan flygning tar cirka 29 timmar, vilket är en oändligt lång tid, och om du inte är beredd att möta det kan det vara allt annat än avkopplande. Det som dock gjorde den här unge mannens resa skrämmande var den irriterande närvaron av ett barn som tydligen aldrig slutade skrika. För att dela denna jobbiga händelse filmade Henry sitt ansikte under loppet av de 29 timmarna, och visade hur det i bakgrunden alltid fanns ett barn som skrek. Videon blev en omedelbar hit. Var det möjligt att barnet faktiskt aldrig slutade skrika? Förhoppningsvis blev det några korta stunder av vila för de stackars passagerarnas öron, men i vilket fall måste det ha varit extremt jobbigt att nästan hela tiden behöva lyssna på detta.

TikTok / balubrigada

TikTok / balubrigada

Henry blev alldeles chockad över de oupphörliga skriken och hans blick på videon visar detta tydligt. På senare tid hör vi allt oftare pratas om "flyg endast för vuxna": detta är ett ämne som alltid ger upphov till kontrovers, särskilt bland de föräldrar som behöver resa och samtidigt ta med sina barn förstås. Vissa har kritiserat Henrys video och hävdat att ingen förälder skulle vilja att något sådant skulle hända på ett flygplan, och att de oftast inte kan göra annat än att ångra sig: "Tror du att vi gillar att våra barn gråter och att andra runt omkring oss tvingas lyssna på det? Absolut inte" och sedan: "Det är inte roligt för oss heller, jag är ledsen att andra tvingas lyssna på min sons klagomål." Det finns även människor som fortsätter att vara fast övertygade om behovet av reguljärflyg där små barn är förbjudna.

Vad tycker du?

Advertisement