x
En singel kille adopterar ett barn med…
Hon virkar sin brudklänning och spenderar 290 dollar och 200 timmar på att göra klart den En mamma som är ensam hemma med sin 4-åriga son blir medvetslös, men hennes son räddar livet på henne

En singel kille adopterar ett barn med Downs syndrom

15 November 2022 • Av sofia
1.641
Advertisement

Många människor föreställer sig sitt liv med ett eller flera barn. De drömmer om att uppfostra dem för att göra dem till kärleksfulla och ansvarsfulla vuxna individer och att inte kunna får ett barn fyller dem med ångest och smärta. Lyckligtvis finns det i dagens läge gott om alternativ för att bli föräldrar genom medicinska framsteg eller genom adoption. Det är just den vägen Ryan Sciberras har valt, en 32-årig singel man som alltid har velat uppfostra ett eget barn.

Låt oss ta reda på mer om hans historia.

via: KidSpot

Ryan arbetade tidigare som pedagog för barn med särskilda behov i St Lucia, Malta. Han ville bli pappa, och efter en rad misslyckade relationer bestämde han sig för att ta itu med faderskapet på egen hand. Han var dock orolig: Eftersom han var gay och singel trodde han att han kunde få problem med sin adoptionsansökan. Han var tvungen att genomföra en lång lista med procedurer, inklusive en psykologisk utvärdering, en hemkontroll och ett finansiellt stabilitetstest.

Till hans stora förvåning godkändes begäran omedelbart och i september 2021 fick han livsavgörande nyheter. Det var en liten pojke som hette Kay som behövde ett nytt hem. Efter det att Ryan såg hans foto fanns det inga tvivel: "Efter att jag såg hans foto för första gången visste jag direkt att det skulle bli min son", sa han. Pappan beskrev upplevelsen som "overklig": han kramade sin son bara fem dagar efter mötet med socialarbetaren.

Lilla Kay föddes med Downs syndrom och Ryan var den perfekta pappan för honom: han var beredd att möta det. Som lärare för barn med särskilda behov hade han ovärderlig erfarenhet och var fast besluten att ge sitt barn det allra bästa i livet. "Han har haft några problem på vägen, men jag skulle göra vad som helst för honom", säger den glada pappan.

Adoptionen blev officiell i mars 2022 och den stolta pappan sa att han var evigt tacksam för detta mirakel: "Färdigställandet av den lagliga adoptionen har fulländat min värld", säger Ryan. Även om några av hans vänner och familj till en början var förvånade över hans beslut att adoptera, ställde de alla upp för att hjälpa till. "Jag är så lyckligt lottad att vara omgiven av så många kärleksfulla och generösa människor. Jag kan inte vänta med att se vad framtiden har att erbjuda," säger han.

Och vi kan inte göra annat än att önska honom ett liv fullt av kärlek och lycka.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack