x
Han somnar på tåget och hans kompisar…
De för av misstag över 250 000 dollar på hans bankkonto och han försöker lämna tillbaka dem En sjuksköterska adopterar ett barn efter att ha assisterat vid förlossningen:

Han somnar på tåget och hans kompisar kliver av utan att säga något så det slutar med att han vaknar upp i ett annat land

29 Oktober 2022 • Av sofia
825
Advertisement

Vänner bör vara de människor som man väljer för att tillbringa tid tillsammans och som man kan förlita sig på även när livet är tufft. De måste vara lojala så att man kan lita på dem, men det finns dock en del människor som inte har det här konceptet i åtanke, särskilt när det gäller skämt, och som inte tvekar med att göra sina vänners liv lite svårare bara för skojs skull. Detta blev mycket tydligt för en kille vid namn Antonio mitt under en tågresa i Europa.

via: La Nacion

I videon som delades på TikTok ser man Antonio sovandes när hans vänner kliver av tåget. Kort därefter får en av dem en rad meddelanden från den stackars killen:
 
"Hörrni, killar, den här gången gick ni för långt...", säger Antonio i ett röstmeddelande på WhatsApp. Hans vänner skrattar åt honom, istället för att bli oroliga. Kort därefter kommer ett annat meddelande: "Jag tar in på vilket hotell som helst, tar min resväska och kommer aldrig att prata med er igen i hela mitt liv", säger killen vid detta tillfälle.
 
 
 
 

Uppenbarligen tog killen inte sina så kallade kompisars skämt särskilt bra och pratar fortfarande inte med dem. Detta är i alla fall vad som framgår av den lilla bildtexten som vännerna har lagt till videon som har spridits mycket snabbt på TikTok och som för närvarande har över 1,2 miljoner visningar. Deras mål är att be honom om förlåtelse: "Det var väl inte så farligt Antonio, ge oss en till chans", skriver de.

Förutom visningarna fick videon även hundratals kommentarer, där de flesta ställde sig på killens sida. "Antonio, om du ser detta, skaffa nya vänner", skrev en användare. "Han somnade för att han litade på er: det var viktigt", kommenterade en annan. "Jag är förvånad över dem som säger att det inte var någon stor grej. De har överskridit gränser som inte bör överskridas, de är inte riktiga vänner", konstaterade en tredje person som tittat på videon.

Visst, de kanske gick lite för långt och kunde ha begränsat sig till något "mindre" skämt mot stackars Antonio. Vad tycker du om saken? Överdrev han och borde förlåta dem, eller var hans reaktion helt normal och förståelig?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack