En mamma till en 3-åring som fortfarande sitter i barnvagn tvingas försvara sig: "Jag förstår inte vad problemet är"

sofia

11 Oktober 2022

En mamma till en 3-åring som fortfarande sitter i barnvagn tvingas försvara sig:
Advertisement

Barnvagnen är en mycket viktig uppfinning för alla föräldrar i världen som äntligen fick chansen att vila armarna lite och promenera på gatan bekvämt med sina bebisar eller barn när som helst på dygnet. Barnläkare rekommenderar att du använder vagnen tidigast efter 4 månader, och endast de som har ett nedfällbart ryggstöd, medan man från 3 år och uppåt rekommenderar att föräldrarna slutar bära runt på sina barn och låter dem gå själva. Alla föräldrar har ju dock självklart friheten att göra sina egna val och själva avgöra vad som fungerar för dem, precis som en engelsk mamma tydligt visade på TikTok. Det bör dock nämnas att hennes video har fått blandade reaktioner och har gett upphov till stark kontrovers.

via TikTok / princesscoyle

Advertisement

TikTok / princesscoyle

Gina Coyle är en ung engelsk mamma som visade på TikTok hur hennes 3-åriga dotter fortfarande tycker om att sitta i sin gamla barnvagn. Arabella, den lilla flickan, tycker att det är väldigt bekvämt att sitta i vagnen, där hon kan läsa och få skydd från vind eller regn. Varför ge upp en sådan lyx? Mamman är dessutom glad över att fortfarande kunna använda en sådan kvalitetsvagn, köpt för 360 pund. Det dröjde dock inte länge förrän kommentarerna började rulla in: "Ursäkta, men finns det en bebis i vagnen?" kommenterade en användare, medan en annan person skrev något som förmodligen de flesta hade funderat över: "Varför skulle en 3-årig tjej behöva en barnvagn?".

Det dröjde inte länga förrän Arabellas mamma svarade: "Arabella kanske är 3 nu, men hon sitter fortfarande i sin silvervagn och tycker om den framförallt för att den håller henne varm och torr", skrev kvinnan.

TikTok / princesscoyle

Tydligen hade familjen den dagen varit tvungen att promenera ett bra tag, längre än vanligt, och Arabella orkade inte gå hela vägen själv, eller åtminstone var detta mamma Ginas förklaring. Men de flesta läsare verkar inte vara övertygade om beslutet att "skämma bort" barnet på det sättet och dessutom betonade fler än en person hur obekvämt det kan vara att förflytta sig med barnvagn på en mycket trång plats, vilket gjorde att de inte var överens med denna mammas val.

Vad tycker du, är man för gammal för att fortsätta använda barnvagn när man är 3 år? Berätta vad du tycker i kommentarerna!

Advertisement