Hans fru går bort och han blir kvar med 5 barn att ta hand om, så grannarna hjälper honom genom att betala bolånet under ett helt år

sofia

27 November 2022

Hans fru går bort och han blir kvar med 5 barn att ta hand om, så grannarna hjälper honom genom att betala bolånet under ett helt år
Advertisement

Föräldraskap är det mest tröttsamma "arbetet" i världen, av denna anledning är det alltid bättre att dela upp ansvaret på två för att uppfostra sina barn med kärlek och balans. Med sin fru vid sin sida lyckades Cassidy Shear ta itu med vad som helst, inklusive att fostra fyra bedårande barn. När han och hans fru McKenzie fick reda på att de väntade ett femte barn, blev de två glada över överraskningen och ivriga att träffa den nya familjemedlemmen.

via YouTube - FOX 13 News Utah

Advertisement

YouTube - FOX 13 News Utah

Trots glädjen över bebisens ankomst var Cassidy oroad över sin frus hälsa, som led av en allvarlig sjukdom. Efter det att barnet, som fick namnet Ridge, föddes fick familjen tyvärr inte njuta fullt ut av den lyckan. Faktum är att bara 24 timmar efter hans födelse gick McKenzie bort innan hon ens fått chansen att hålla sin son i famnen.

Trots den förödande förlusten visade Cassidy all sin styrka för sina fem barn, som trots allt var beroende av honom. Han tog tog kontakt med sitt försäkringsbolag och återvände till sitt jobb som bilhandlare för att försörja sin familj. Som tur var var Cassidy inte helt ensam, hans mamma och svärmor hjälpte honom att ta hand om barnen medan han var borta. Samtidigt hade invånarna i den amerikanska staden där Cassidy bor också fått reda på den plötsliga förlusten och - med tanke på hans exemplariska beteende - bestämde sig för att göra något för honom.

YouTube - FOX 13 News Utah

En dag fick mannen en vacker överraskning, som överlämnades till honom med en påhittad ursäkt. Han trodde att han hjälpte en kund, när öppnade bagageutrymmet på en bil, men hittade lådor fulla med barnsaker, alla adresserade till hans lilla son Ridge, från hela grannskapet.

I videon ser vi änklingen överväldigad av känslor, men överraskningen var inte över än: han fick en röd låda. På lappen inuti lådan stod det att hans bolån hade betalats för resten av året. Den här pappan blev alldeles chockad och allt han kunde säga var: "Tack så mycket."

Ett vackert exempel på stöd och solidaritet från allas sida och från vilket vi alla kan hämta inspiration ifrån för att utföra goda gärningar.

Advertisement