x
Den här kvinnan har inte borstat tänderna…
Hon En mamma får punka på bilen, men får hjälp av en berömd amerikansk fotbollsspelare som stannar för att byta däck

Den här kvinnan har inte borstat tänderna på 10 år: Trots detta har jag ett perfekt leende"

02 November 2022 • Av sofia
619
Advertisement

Att sköta sin hygien är något som inte bör ta lätt på. Naturligtvis finns det fall där det inte är så lätt att upprätthålla en ständig tvättrutin, men det är viktigt att man tvättar sig tillräckligt ofta för att inte avge dålig lukt, som kan störa omgivningen, men också och framför allt för en fråga om hälsa. Ett slående exempel på detta är tandrengöring.

Vi vet hur viktigt det är att alltid se till att hålla munnen ren för att förhindra problem som gör att vi måste gå till tandläkaren, men alla håller inte med om detta påstående. Det finns faktiskt kvinnor och män som föredrar att inte använda tandkräm och tandborste och följaktligen aldrig borstar tänderna. Tror du att vi hittar på detta? Då har du fel och beviset är en 23-åring som har erkänt just denna hemlighet för resten av världen.

via: The Sun

Det här är Alice Kid, en ung stödlärare som bor i South Croydon med sin partner och sin son Carter. I en intervju som handlade om henne och andra kvinnor, erkände hon att hon inte har borstat tänderna på cirka 10 år. Du läste rätt. Sedan hon tog av sig sin tandställning vid 13 års ålder och efter ett år av att ha fått rådet att hålla tänderna rent, har Alice kastat sin tandborste och aldrig borstat tänderna igen.

"Jag gör det aldrig och jag erkänner det trots att det är en "konstig" sak - säger kvinnan - jag slutade med det för många år sedan och jag har aldrig ångrat det. Mina tänder är friska och min andedräkt luktar inte illa. Om jag tittar i spegeln ser jag perfekta tänder, vilket min tandläkare bekräftar när jag en gång om året går till honom för en kontroll".

 

En vana som, låt oss inse det, få delar och som låter lite konstigt. Ändå är Alice allt mer övertygad om att fortsätta med sin rutin och har sagt att hennes kosthållning också hjälper henne. Kvinnan förklarade att hon inte äter särskilt mycket mat som är rik på socker, inte konsumerar frukt och inte dricker rött vin eller andra alkoholhaltiga drycker, vilket kan orsaka fläckar, för att inte tala om att hon inte röker och detta hjälper också hennes munhälsa.

Det enda hon brukar göra är att konsumera minttuggummi. Andra kvinnor har sagt att de gör samma sak och fortfarande är nöjda med sina tänder och sitt leende. Skulle du någonsin kunna sluta använda tandborste och tandkräm på dina tänder för evigt?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack