x
Ett äldre par fotograferas medan de…
Den här kvinnan säger att hon inte vill ha någon partner för att det är jobbigt: Två unga tjejer upptäcker att de har dejtat samma man under ett helt år så de gör slut och åker på semester tillsammans

Ett äldre par fotograferas medan de säljer handgjorda armband på gatan: "Vi försöker överleva"

10 Oktober 2022 • Av sofia
1.431
Advertisement

Nu för tiden räcker det ofta inte längre med att ha ett jobb eller en pension för att kunna försörja sig och leva ett värdigt liv. Levnadskostnaderna verkar stiga för varje dag som går, vilket tvingar människor att försöka hitta de mest varierande lösningarna. Även de som arbetat hela sitt liv riskerar att få en mycket liten pension som inte ens räcker till för att upprätthålla en värdig tillvaro. Vad kan man då göra i dessa fall? Det finns äldre människor som tvingas kavla upp ärmarna i ett försök att tjäna lite extra pengar. Ett bra exempel på detta är paret som är huvudpersoner i denna berättelse och som fotograferades på gatan medan de försökte sälja några armband.


En användare delade på Twitter ett foto av två äldre personer som står och säljer armband på gatan. "Detta vackra par gör sina armband med mycket kärlek. De står alltid framför denna Starbucks. Vanligtvis är de där från 13:00 till 15:00" skrev användaren som blev rörd av det äldre parets hängivenhet, så pass mycket att hon ville marknadsföra dem på nätet och på något sätt hjälpa dem att tjäna lite extra pengar. Faktum är att hon i inlägget bad om hjälp från alla sina följare och vädjade till dem att gå och köpa parets armband. I inlägget ville hon ge så många detaljer som möjligt så att hennes följare enkelt skulle kunna spåra det äldre paret och ge dem allt stöd de förtjänar.

"De går ut och säljer armband för att försörja sig", förklarade användaren och uppmanade människor att köpa de vackra handgjorda armbanden.

Många användare svarade med entusiasm på denna vädjan, även de som tyvärr inte kunde hjälpa paret på ett konkret sätt på grund av avståndet: "Vad fint, jag bor långt bort men om jag befann mig närmare skulle jag köpa flera", och sedan, "Bra jobbat, det här berörde mitt hjärta", var några av svaren.

Det verkar orättvist att man efter en viss ålder inte bara kan få njuta av sin tillvaro, utan alltför många bekymmer, men tyvärr är detta verkligheten och måste få oss att reflektera över i vilken riktning världen går i. För tillfället kan vi inte göra annat än att önska att detta par lyckas sälja alla sina armband!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack